Elina Koljonen

Henkilöstökonsultti, psykologi

Personnel Helsinki

Työskentelen Personnelilla konsulttina henkilöarviointien ja suorahaun parissa. Pidän valtavasti monipuolisesta työroolistani ja koen, että pääsen käyttämään työssäni vahvuuksiani.

 

Olen aidosti kiinnostunut ihmisistä, nautin erilaisista kohtaamisista ja minun on yleensä helppo tehdä yhteistyötä kenen tahansa kanssa. Olen saanut usein kiitosta laadukkaasta ja perusteellisesta työnjäljestäni sekä aikaansaavasta työskentelytavastani. Minua luonnehtii myös kunnianhimoisuus ja rohkeus uusiin haasteisiin tarttumisessa ja uusiin tilanteisiin heittäytymisessä. Halustani alituisesti oppia ja kehittyä on hyötyä rekrytointialalla, jolla työskentely vaatii jatkuvaa perehtymistä uusiin toimialoihin, organisaatioihin ja työtehtäviin.

Taustaltani olen psykologian maisteri ja laillistettu psykologi. Rekrytointien lisäksi olen kiinnostunut laajemminkin työ- ja organisaatiopsykologiasta. Olen työskennellyt aiemmin Personnelin henkilöarviointiassistenttina sekä psykologin tehtävissä muilla psykologian sovellusaloilla.

 

Koulutus:

PsM, psykologi

Tarjoamani palvelut