Laura Tuomi

Research-konsultti

Personnel Helsinki

Nykypäivän nopeasti muuttuva työelämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta siirtyä uusien oppimismahdollisuuksien perässä. Näin tein itsekin seuratessani omia mielenkiinnon kohteitani ja vaihdoin yrityspankkimaailman luottokelpoisuusanalyysit rekrytointialan konsultointitehtäviin. Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta ja kiinnostukseni tätä alaa kohtaan syttyikin tutustuessani milleniaalien uranäkemyksiin gradussani.

Keskityn työssäni suorahakuun ja tarkoituksenani on kohdistetusti löytää parhaat osaajat asiakasyrityksen tarpeisiin huomioiden myös henkilöt, jotka eivät aktiivisesti hae töitä. Sen lisäksi, että haluan auttaa asiakasyrityksiämme menestymään onnistuneiden rekrytointien kautta, minulle on tärkeää pitää huoli siitä, että rekrytointiprosessi sujuu aina onnistuneesti myös ehdokkaan näkökulmasta. Pyrinkin olemaan ehdokkaita kohtaan mahdollisimman innostava ja avoin, sillä tiedän kuinka raskaita rekryprosessit voivat olla.

Työni on mielestäni erityisen kiinnostavaa, sillä pääsen hyvin laajasti tutustumaan erilaisiin toimialoihin, organisaatioihin ja työtehtäviin. Työn vuorovaikutuksellisuus innostaa minua ja pidän siitä, että pääsen päivittäin vaihtamaan ajatuksia eri taustan omaavien henkilöiden kanssa. Jokainen suorahakukeikka on erilainen, joten oppiminen ei tässä työssä lopu kesken.

Tarjoamani palvelut