Salla Lehto

Research-konsultti

Personnel Turku

Toimin Personnelilla research-konsulttina enimmäkseen suorahakujen parissa. Kattava ja laadukas sopivien ehdokkaiden kartoitustyö on erittäin tärkeää rekrytoinnin onnistumisen kannalta. Kiinnostavien ehdokkaiden löytäminen onnistuu parhaiten, jos minulla on mahdollisimman selvä käsitys asiakasyrityksen tarpeista ja odotuksista haettavaa henkilöä kohtaan. Työni kiinnostavinta sisältöä onkin erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja niiden organisaatioihin ja liiketoimintaan perehtyminen.

Tavoitteeni on hoitaa toimeksiannot mahdollisimman asiakaslähtöisesti sekä rekrytoivaa yritystä että itse työnhakijoita ajatellen. Työnantajamielikuvasta huolehtiminen on tärkeä asia läpi hakuprosessin.

Ennen rekrytointialalle siirtymistäni toimin pitkään media-alalla tutkimuspäällikön tehtävissä. Media- ja kuluttajatutkimusten sekä data-analytiikan parissa vietetyt vuodet antoivat hyvän pohjan nykyiseen työhön – analyyttinen ajattelutapa yhdistettynä uteliaisuuteen sopii tähänkin toimenkuvaan.

Rekrytointialan koen paitsi mielenkiintoiseksi myös erittäin positiiviseksi – haemme uutta, arvokasta osaamista asiakasyrityksille ja samalla tarjoamme innostavia haasteita työnhakijoille!

Tarjoamani palvelut