Account Manager

Etsimme Pirkanmaan alueelle aktiivista ja nälkäistä b-to-b myynnin ammattilaista

Account Managerin tehtävään.

 

Tehtäväsi on hoitaa sinulle Elisan toimesta nimettyjä yritysasiakkaita. Asiakaskuntaasi kuuluvat Pirkanmaan 10-100 henkilöä työllistävät yritysasiakkaat, joista vastaat itsenäisesti. Toimenkuvaasi kuuluu Elisan olemassa olevien asiakkuuksien ylläpito sekä uusasiakashankinta. Tehtäväsi on pitää aktiivisesti yhteyttä oman asiakassalkkusi yrityksiin asiakaskäynnein sekä puhelimitse.

Toimit siis päivittäin aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Sinulla on kyky löytää yhteistyöneuvotteluissa oikeita ratkaisuja asiakkaiden eri tarpeisiin. Tehtäväsi on auttaa yritysten arkea tämän päivän moderneilla IT- ja digiratkaisuilla ja osaatkin löytää ja tarjota oikeat palvelut kunkin yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Tarvittaessa sinulle sovitaan työsi tueksi valmiita asiakastapaamisia.

Edellytämme sinulta operaattorialan tuntemusta, kokemusta ja näyttöjä tavoitteellisesta myyntityöstä. Sinulla on polte oppia uutta sekä myynnistä että myymistäsi palveluista. Osaat toimia luontevasti ja vakuuttavasti asiakastyön vaihtelevissa tilanteissa. Luonteeltasi olet periksiantamaton, oma-aloitteinen, itsenäinen ja motivoidut myynnillisistä haasteista.

Työsuhde solmitaan Connection Housen kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelilla seniorikonsultti Hannele Larkovuo, puh. 0400 714 113. Varmimmin tavoitat Hannelen ma-ke 1.-3.7. ja 10.7. eteenpäin.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jätä hakemustasi viime tinkaan!

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 31.7.2019 mennessä.

Haku päättyi

31.07.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere, Pirkanmaa

logo: Connection House Oy

Connection House Oy on Turussa ja Tampereella toimiva Elisan Platinum tason kumppani. Yritysten välinen kumppanuus on jatkunut jo 16 vuotta.

Elisan kumppanuustiimissä työskentelee yhteensä 10 henkilöä, joista 7 työskentelee Tampereella Hatanpään valtatiellä sijaitsevissa Connection Housen tiloissa.

Connection House työllistää yhteensä 50 henkilöä.