Administrative Assistant

Deltagon Group Oy hakee

Administrative Assistant

Haemme Espoon toimipisteeseen hallinnon tiimiin toimistoalan ammattilaista Administrative Assistant -tehtävään. Oleellisena osana työtä on Deltagon Group Oy:n sopimushallinta ja asiakasrekisterin ylläpito sekä myyntilaskutuksesta huolehtiminen. Lisäksi hänen vastuullaan ovat Deltagon Group Oy:n myynti- ja kumppanuussopimusten tarkastaminen, allekirjoitettujen sopimusten arkistointi ja tallennus, kumppanitilausvahvistusten tekeminen sekä puhelinvaihteen hoito.  Administrative Assistant toimii merkittävänä osana hallinnon tiimiä huolehtien Deltagonin arjen sujuvuudesta.

Tehtävässä tarvitset seuraavaa osaamista ja ominaisuuksia:

  • Soveltuva koulutus esim. merkonomi tai tradenomi tai muu vastaava koulutus ja kokemus.
  • Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen, englannin sekä ruotsin kielen taito.
  • Olet ahkera, ulospäinsuuntautunut ja halukas oppimaan uutta.
  • Erinomainen organisointikyky ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.
  • Huolellisuus ja tarkkuus kuuluvat työskentelytapaasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 7.12.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Rikkinen perjantaina 30.11.2018 klo 13-14.30 ja keskiviikkona 5.12.2018 klo 13-14.30 puh. +358-9-6850 3217.

Haku päättyi

07.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Espoo

logo: Deltagon Group Oy

Deltagon Group Oy on suomalainen kyberturvallisuusyritys, joka kehittää sähköisen viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisuja. Deltagon kuuluu Suomen Erillisverkot –konserniin, jonka tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Tarjoamme yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot-konserni on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

www.erillisverkot.fi

www.deltagon.com/fi

http://erveuutiset.erillisverkot.fi/