Aluemyyntipäällikkö

Vahvan kasvun ansiosta etsimme aktiivista ja tuloshakuista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tulet lunastamaan paikan FP-Tuotteet Oy:n projektimyyntitiimissä. Toiminta-alueenasi on Etelä-Suomen alue, asemapaikkana Vantaalla sijaitseva Showroomimme. Vastuullasi on alueesi nimettyjen asiakassuhteiden hoitaminen sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Myyntiprosessin hallinta arkkitehtityöstä ja tarjousvaiheesta aina tilaukseen saakka sujuu sinulta vaivatta ja osaat olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Käytössäsi on nykyaikaiset työkalut ja organisaation vahva tuki.

Eduksesi katsomme kokemuksen rakennusteollisuuteen suuntautuvasta projektimyynnistä. Sinulla on tehtävään soveltuva joko tekninen- tai kaupallinen koulutus ja tulet toimeen englannin kielellä.

Lisätietoja avoinna olevista mahdollisuuksista saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.

Haku päättyi

28.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa

logo: FP-Tuotteet Oy

FP-Tuotteet Oy on kotimainen yritys – alansa kärkitoimija Suomessa – tuotealueinaan siirtoseinät, kiinteät lasirakenteet ja muut erityyppiset tilanjakajat, verhokiskojärjestelmät, murtosuojatuotteet sekä taite- ja lasiliukuovet. Projektimyyntimme pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille tarjoamme tuotteet asennettuina. Tuotemyyntimme kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Vuosiliikevaihtomme on 7,5 M€ ja henkilöstömme n.30 henk. Tehtaamme sijaitsee Tampereella.