Aluemyyntipäällikkö

Lakan osuus pihakivimarkkinasta on kasvanut voimakkaasti. Haemme laajenevaan ja kehittyvään joukkoomme menestyksennälkäisiä, uusia myyntikykyjä – tule mukaan!

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Lakka Pihakivien urakoitsija- ja suunnittelijamyyntiin Etelä-Suomeen.

Sinulla on vahvoja näyttöjä tuloksellisesta ja konsultoivasta
myyntityöstä. Tunnet pihakivien markkinan niin julkisen- kuin kuluttajasektorinkin osalta. Sinulla on mahdollisesti hyvät, olemassa olevat kontaktit pihakivien suunnittelija- ja asentajakuntaan etenkin pääkaupunkiseudulla. Sinulla on myös kykyä ideoida, ja tuoda tietoa asiakastarpeista tuotekehityksen tueksi. Koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen.

Toimipisteesi sijaitsee Lopen myyntikonttorilla tai erikseen sovittavassa etätoimistossa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen Personnelin kotisivujen kautta osoitteessa: www.personnel.fi ja sieltä linkki avoimet työpaikat. Hakuaika aluemyyntipäällikön tehtävään päättyy 15.11.2019.

Lisätietoa antaa Personnel Groupin konsultti Timo Riissanen, numerosta 050 4442478. Tiedustelut viikolla 45 klo 9.00-16.00.

Haku päättyi

15.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Loppi

logo: Lakan Betoni Oy

Lakan Betoni Oy:n toimintaa ohjaa yksi päämäärä: tehdä hyvän rakentamisesta helppoa. Esteitä rakentajan onnistumisen edestä poistavat keskimäärin 100 lakkalaista sekä monipuolinen Lakka -tuoteperhe, joka pitää sisällään kuivatuotteina myytävät laastit ja tasoitteet, harkot, pihakivet, kivitalopaketit, betonielementit sekä valmisbetonin. Vuonna 2018 vakavaraisen perheyhtiön liikevaihto oli n. 32,4 M€, ja liiketulos 2,2 M€ ja omavaraisuusaste 64%.

Lisätietoja yrityksestämme: