Asentaja

Suomen Erillisverkot -konserni hakee tytäryritykseensä Suomen Turvallisuusverkkoon

Asentajaa / vanhempaa asentajaa

Haemme asentajaa tietoliikenneverkon rakentamis- ja viankorjaustoimintaan.

Vastaat tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä sekä osaamisen ja koulutuksen mahdollistaessa myös sähkötöiden valvonnasta työkohteissa. Lisäksi osallistut edellä mainittujen tehtävien dokumentointiin ja viankorjauksen varallaolotehtäviin. Valvot asennusten laatumääräysten noudattamista sekä oman henkilöstön että aliurakoitsijoiden suorittamissa asennustöissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokorttia. Luemme eduksi kokemuksen sähkö- ja tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä.

Arvostamme lisäksi

  • turvatekniikan ja kuitukaapeleiden tuntemusta ja osaamista
  • data-, reititys- tai WDM- tekniikoiden tuntemusta ja osaamista
  • työturvallisuus-, tulityö-, tieturva-, ensiapu- ja sähkötyöturvallisuuskorttia sekä korkeampaa ajokorttiluokkaa.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Osaat organisoida hyvin työtä, ratkaista ongelmia ja hallita kokonaisuuksia. Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Hämeenlinnan talousalueella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään tarvittaessa henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: ”KT Asentaja Hämeenlinna”. Kirjoita sähköpostiin yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Täytä hakulomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 17.3.2019 mennessä.

Haku päättyi

17.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Hämeenlinna

logo: Suomen Erillisverkot-konserni

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoavat yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

http://erveuutiset.erillisverkot.fi/