Asiakasneuvoja

Erillisverkot-konserni hakee

Asiakasneuvojaa

Etsimme joukkoomme asiakasneuvojaa, joka on kiinnostunut työskentelemään sijainti-, paikkatieto- ja asiakaspalvelutehtävissä. Tehtävä sijoittuu Johtotieto Oy:n sijaintitietopalvelu-yksikköön Järvenpäähän.

Tuot osaamisellasi lisäarvoa johdonomistajien, maanrakennus- sekä näyttöpalvelua tarjoavien yrityksien asiakasrajapintaan. Osallistut operatiiviseen työhön ja toimit sijaintitietopalvelutiimin jäsenenä. Olet aktiivisessa vuorovaikutuksessa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää muun muassa infra-alan ja sähköisten palveluiden tuntemusta.  Selvität ja käsittelet itsenäisesti toimeksiantoja niin puhelimitse kuin sähköistenkin kanavien välityksellä. Tehtävässä käytät erilaisia paikkatietosovelluksia. Kykenet aika ajoin hektiseen ja paineenalaiseen työhön.

Tehtävän hoitaminen vaatii vähintään teknisen tai kaupallisen koulutuksen tai vastaavat tiedot työkokemuksen kautta hankittuna. Lisäksi edellytämme ainakin kahden vuoden työkokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä hyvää kirjallista suomen ja ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä. Tehtävä on määräaikainen marraskuun loppuun 2020.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Lisätietoa voi kysellä Johtotiedon toimitusjohtaja Petri Nuutiselta puhelimitse 040-178 5226 18.2.2020 klo 13-15 välisenä aikana. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 19.2.2020 mennessä.

Haku päättyi

19.02.2020

Työsuhde

Määräaikainen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Järvenpää

logo: Suomen Erillisverkot-konserni

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.