Asiakaspäällikkö

Oletko Senaatin uusi asiakaspäällikkö?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi on hoitaa ja edelleen kehittää aluehallintovirastojen, Valviran, elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskusten, työ- ja elinkeinotoimistojen sekä aloittavan Digi- ja väestötietoviraston asiakkuuksia. Vastaat asiakassuhteista sekä toimit yhteyshenkilönä ja toimitilajohtamisen kumppanina asiakkaiden toimitila-asioista vastaavalle johdolle. Toimit monipuolisten asiakasprojektien vetäjänä. Syvennät asiakasymmärrystä yli yksikkörajojen ja olet mukana ratkaisemassa asiakkaiden työympäristö- ja palvelutarpeita yhdessä muiden Senaatti-kiinteistöjen asiantuntijoiden kanssa. Neuvottelet sopimuksia asiakkaiden kanssa ja osallistut investointien valmisteluun.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Odotuksemme ovat

  • näyttö menestyksekkäästä asiakastyöstä
  • erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • toimitilajohtamisen ja kiinteistöliiketoiminnan tuntemus
  • soveltuva korkeakoulututkinto.

Arvostamme myös hyvää viestintä- ja neuvottelutaitoa sekä kokemusta monitilatoimistoprojekteista. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Riitta Juutilainen, p. 040 768 2767.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 27.1.2019.

Haku päättyi

27.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion työympäristö- ja toimitila-asiantuntijana toimiva liikelaitos. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehdä Suomen valtiosta uusien työnteon tapojen edelläkävijän ja luoda työympäristöjä joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. Huolehdimme valtion kiinteistövarallisuudesta yhteiskuntavastuullisesti ja luomme osaamisellamme arvoa yhteiskunnalle.