Asiakaspalveluvastaava

Haemme

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

Vastaat tehtävässä asiakaspalvelun toimivuudesta yhdessä tiimisi kanssa. Olet merkittävässä roolissa tietojärjestelmien käyttöön ja kehittämiseen liittyen. Lisäksi osallistut myyntityöhön sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Toimit muutaman hengen tiimin esimiehenä. Raportoit tehtävässäsi asiakkuus- ja myyntipäällikölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemusta liike-elämästä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Kokemus tietojärjestelmien kehittämistyöstä on eduksi.  Toimintatyyliltäsi olet käytännönläheinen henkilö, jolla on halua ja kykyä oppia uutta.  Olet osallistuva esimies, joka pystyy toiminnan organisointiin ja kehittämiseen. Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitosi sekä tietotekniset taitosi ovat hyvätasoiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 1.1.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

01.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Äänekoski

logo: Äänekosken Energia Oy

Äänekosken Energia Oy on kehittyvä energiayhtiö, jonka liiketoimintoja ovat sähkönsiirto, sähkönmyynti, kaukolämpö ja vesihuolto. Keskitymme vahvasti päästöttömien energialähteiden hyödyntämiseen.  Liikevaihtomme on noin 20 M€ ja henkilöstöä on noin 30. Äänekosken Energian omistaa Äänekosken kaupunki.