Asiakkuusvastaava

Oy Teollisuushankinta TH AB on vuonna 1992 perustettu yritys, jonka toimialana on maataloustarvikkeiden maahantuonti ja tukkukauppa. Yhtiön konttori ja varastotoiminnot sijaitsevat Kokkolassa.

Etsimme nyt asiakkuusvastaavaa liittymään joukkoomme Kokkolaan osaksi ammattitaitoista myyntitiimiämme.

Työssäsi vastaat omien asiakkaiden myynnistä ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Osana myyntitiimiämme olet myös mukana kehittämässä tuotevalikoimaamme, lisäksi vastaat tiettyjen tuoteryhmien hankinnoista.

Olet myyntihenkinen, avoin persoona ja koet myynnin sekä asiakastyön omaksesi. Valittavalta henkilöltä edellytämme vahvaa myyntialan kokemusta ja erityisesti arvostamme maatalousalan ja maatalouskaupan tuntemusta. Olet tottunut pitkäjänteiseen, itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla pysyy tiukassakin paikassa asiat hallussa. Sinulla on työhön riittävä kielitaito (englanti) ja matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ulkomailla.

Tarjoamme valitulle henkilölle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Työskentelet osana Kokkolan ammattitaitoista tiimiä ja saat edustettavaksi korkealaatuiset tuotteemme.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa. Odotamme hakemustasi 16.2.2020 mennessä, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Juola, Eezy Personnel, p. 040 307 5231.

Haku päättyi

16.02.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kokkola

Toimiala

Tukku- ja vähittäiskauppa, myynti

logo: Oy Teollisuushankinta TH AB

Oy Teollisuushankinta TH Ab on 100 % Suomalaisten maidontuottajien omistama maataloustukkukauppa, joka on perustettu vuonna 1992. Tukkukauppatoiminnan lisäksi yritys harjoittaa maataloustarvikkeiden ja tuotantopanosten maahantuontia. Yhtiön konttori ja varastotoiminnot sijaitsevat Kokkolassa.

Laaja, laadukas ja alati kehittyvä tuotevalikoimamme koostuu tunnettujen kansainvälisten yritysten tuotteista, millä vastaamme Suomalaisen kehittyvän maatalouden haasteisiin.