Asiantuntijoita Merivoimien valvonta- ja johtamisjärjestelmien kehitykseen

Kiinnostaako sinua kehittää huippuluokan järjestelmiä, jotka ovat osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa? Etsimme nyt Patrialle Tampereelle

ASIANTUNTIJOITA

Merivoimien valvonta- ja johtamisjärjestelmien kehitykseen!

Kehitämme nyt täysin uusia järjestelmiä Merivoimien käyttöön ja toivotamme tervetulleeksi useamman asiantuntijan ammattitaitoiseen tiimiimme. Mikäli sinulla on kokemusta esim. projektinhallinnasta, signaalinkäsittelystä, laatupuolen tehtävistä, softakehityksestä, tuotannonohjauksesta tai mekaniikkasuunnittelusta, lue tarkemmat tehtävänkuvaukset alta. Kaikilta asiantuntijoiltamme odotamme pitkäjänteisyyttä pitkien projektien läpiviemiseen, joustavuutta niin työtehtävissä kuin työajoissa ja jonkin verran matkustusvalmiutta.

Projektipäällikkönä viet Patrian tutkimus- ja tuotekehitysprojekteja eteenpäin vakaalla otteella. Pidät huolen siitä, että projektitiimissä oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita oikeaan aikaan ja projektit etenevät aikataulussa. Toivomme sinulta jo vähintään muutaman vuoden verran kokemusta projektien vetämisestä. Ymmärrys elektroniikan, signaalinkäsittelyn ja/tai ohjelmistosuunnittelun perusteista auttaa tehtävässä menestymistä. Myös kokemus merivoimien operatiivisesta toiminnasta ja järjestelmistä on eduksi. Työssä tarvitset suomen lisäksi englannin kieltä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Laatupäällikkö ohjaa ja valvoo tuotannon sekä tuotekehitysprojektien laatua eli varmistat että suunnitelmat ja toteutetut ratkaisut täyttävät vaatimukset ja sovitut tarpeet. Näissä tehtävissä tuotanto on melko pienimuotoista, mutta pitkälle räätälöityä toimintaa vaativiin olosuhteisiin. Vastaat tehtävässä myös alihankkijoiden valvonnasta laatunäkökulmasta eli ohjaat ja valvot, että alihankkijat toteuttavat asiat sopimuksen mukaisesti. Toivomme sinulta kokemusta myös konfiguraationhallinnasta järjestelmä- ja ohjelmistotuotteiden näkökulmasta. Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on kokemusta ohjelmistotuotannon laadunohjauksesta. Työssä tarvitset suomen lisäksi englannin kieltä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tuotanto- / testausvastaavana huolehdit tuotannon ohjauksesta ja suunnittelusta. Patrialla tuotesarjat ovat pienehköjä prototyyppisarjoja, joten kokemus vastaavan tyyppisestä tuotannon suunnittelusta on eduksi. Lisäksi vastaat järjestelmien testaustoiminnasta: suunnittelet ja toteutat testaukset piirikorttitasolta järjestelmäkokonaisuuteen asti, eduksi tässä tehtävässä on kokemus automaattitestauksen toteuttamisesta. Vastaat laboratorioista, mittalaitteista ja laboratoriovälineistä, niiden ylläpidosta ja olet mukana niiden hankinnassa. Lisäksi vastaat alihankkijoiden ohjauksesta sekä työnjaon ja aikataulujen koordinoimisesta alihankkijoiden suuntaan. Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta tuotannon suunnittelusta, jonka lisäksi mekaniikan ja elektroniikan perusteiden tuntemus auttaa tehtävässä menestymistä.

Mekaniikkasuunnittelijan työssä suunnittelet ja mallinnat 3D:nä räätälöityjä pienempikokoisia osia vaativiin vedenalaisiin järjestelmiin. Sinulla löytyy esimerkiksi paineastiasuunnnittelukokemusta ja ymmärrystä materiaalivalinnoista vedenalaisiin ympäristöihin. Ymmärrys kaapeleista ja sähköistyksestä mekaniikkasuunnittelussa on eduksi tehtävässä. Odotamme sinulta valmiutta, halua ja kykyä osallistua myös kenttätesteihin esim. merikokeet ja muut asiakkaiden testit sekä valmiutta osallistua tarvittaessa asennustöihin. Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä. Työkalunasi toimii pääosin Solidworks.

Sulautettu ohjelmistosuunnittelija ja FW-suunnittelija huolehtivat yhdessä järjestelmien piirilevytason suunnittelusta, kehityksestä ja testauksesta. Olet työskennellyt aiemmin erilaisten mittaus- ja ohjausjärjestelmien parissa. Ymmärrys signaalinkäsittelystä on myös eduksi.

Sulautettu ohjelmistokehitys tehdään C/C++:lla pääosin Linux-ympäristössä. FW-suunnittelijana FPGA-piirit ja VHDL ovat sinulle ennestään tuttuja ja tunnet Xilinxin Vivadon sekä vähävirtaiset FPGA-ratkaisut, esim. Microsemin. Tehtävä on muokattavissa osaamisesi mukaan: työnkuvaan voidaan sisällyttää joko sulautettujen järjestelmien kehitystä tai firmware-suunnittelua tai molempia. Voit olla jo kannuksia kerännyt asiantuntija tai vasta urasi alkuvaiheissa.

Softakehittäjän tai -arkkitehdin työssä suunnittelet ja kehität vaativia merijärjestelmiä yhdessä muun monialaisen tiimin kanssa. Pääasiallisena työkalunasi tehtävissä toimii Java, jonka käytöstä toivomme vähintään vuoden kokemusta työelämässä. Voit olla myös jo kokenut tekijä, joka on kiinnostunut merellä käytettävien järjestelmien vaativistakin kehitystehtävistä. Työnkuva on muokattavissa valittavan henkilön mukaan, joten kerro meille rohkeasti vahvuuksistasi ja kiinnostuksesi kohteista.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.patria.fi. Viimeinen hakupäivä on 17.3.2019, mutta kannattaa toimia nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

Haku päättyi

17.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria Aviation Oy / Systems

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.