Assistant Controller / Controller

Oletko liiketoimintalähtöinen taloushallinnon osaaja tai sellaiseksi haluava, joka suhtautuu intohimoisesti numeroihin ja tunnuslukujen analysointiin?

Liiketoimintomme ovat laajentuneet ja haemme nyt Mikkeliin pääkonttorillemme

ASSISTANT CONTROLLERIA / CONTROLLERIA

 

Tehtävässäsi toimit taloushallinnon partnerina liiketoimintajohdollemme. Lyhyellä tähtäimellä tulet sinuiksi järjestelmien ja yrityksen eri liiketoimintojen sekä niiden raportointivaatimusten kanssa. Voit toimia nykyisten controllerien apukäsinä ja vastuita voidaan kasvattaa kehittymisen mukaan. Jos olet jo valmis osaaja, voit keskittyä suoraan liiketoimintacontrollerin tehtäviin. Pidemmällä aikavälillä voit kehittyä energia-alan laaja-alaiseksi talousosaajaksi. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon, taloushallintotiimin, taloushallintopalveluita tuottavan kumppanin, sekä esim. järjestelmätoimittajiemme ja viranomaisten kanssa. Esimiehenäsi toimii konsernin talousjohtaja.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta ja / tai ymmärrystä taloushallinnon tehtävistä, erityisesti sisäisestä laskennasta, kuukausiraportoinnista, tilinpäätöksistä, kirjanpito- ja raportointijärjestelmistä
  • Korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM), myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Luotettavuutta, tarkkuutta ja tiimihenkisyyttä
  • Intoa ja paneutumista työtehtäviisi, sekä halua kehittää omaa osaamistasi ja auttaa siten yritystämme menestymään ja kasvamaan edelleen.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Suur-Savon Sähkö Oy, talousjohtaja Mikael Venäläinen p. 010 210 4240 (12.3. klo 10-15, 16.3. klo 9-13), sekä Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 22.3.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

 

Haku päättyi

22.03.2020

Työsuhde

vakituinen

Työn laatu

kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Mikkeli

logo: Suur-Savon Sähkö Oy

Suur-Savon Sähkö – konserni on monialainen energiakonserni, joka toiminta-alueellaan vastaa sähkön siirtoliiketoiminnasta sekä kaukolämpötoiminnasta, sekä omistaa sähkön tuotantoa oman toimialueen lisäksi muualla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konserniin kuuluvat myös sähkönmyyntiyhtiö Lumme Energia Oy ja sen tytäryhtiö Solarigo Systems Oy, joka tarjoaa aurinkovoimapalveluita. Konsernin liikevaihto on 154 milj. euroa ja henkilöstömäärä noin 80 henkilöä.