Asuntomyyjä

Uusien projektien käynnistyessä ja liiketoiminnan kasvaessa Foudia Housing hakee vahvistusta myyntitiimiinsä.

 

Etsimme nyt uudiskohteiden asuntomyyjää pääkaupunkiseudulle.

Vuonna 2020 tuotannossa on yhteensä noin 15-20 erillistä projektia, joissa kaikissa yhteensä noin 250 asuntoa. Foudia on keskittynyt toimimaan Helsingin seudulla erillis- ja rivitalokohteissa. Keskeisinä kriteereinä uusille hankkeille ovat hyvä sijainti, laadukas ja mielenkiintoinen design sekä kohteiden kilpailukyinen hinnoittelu.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ja menestyksekästä näyttöä (vähintään 3 vuoden osalta) uudisasuntojen myynnistä mielellään rakennusliike ympäristöstä.  Uudiskohteiden myynnin ja markkinoinnin ajankohtaista osaamista mm. PDX-tuntemus. Kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä myynnissä. Lisäksi tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Työskentelet yhtä sujuvasti niin tiimissä kuin itsenäisesti.  Tärkeää on olla asiakkaiden tavoitettavissa asuntokaupalle tyypillisellä tavalla myös virka-ajan ulkopuolella ja toimia kohdenäytöissä arki-iltaisin sekä viikonloppuisin koordinoidusti muiden myyjien kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtelevat uudiskohteet myytäväksi. Yhteistyökykyisen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Kilpailukykyisen palkkauksen, etuineen ja bonuksineen, kokemuksesta riippuen. Laajat työterveyspalvelut sekä lisäkoulutusmahdollisuudet.

 

Tartu toimeen ja jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2019 Personnelin kotisivujen kautta www.personnel.fi/avoimet työpaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin seniorikonsultti Miikka Uurto p. 050 527 1868 tai miikka.uurto@personnel.fi.

 

Haku päättyi

13.12.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa

Toimiala

Rakennuttaminen

logo: Foudia Housing Oy

Foudia Housing Oy on rakennuttamiseen erikoistunut projektinjohto-organisaatio, joka on tähän mennessä toteuttanut kymmeniä asuntoja Suomen kasvukeskuksissa. Yhtiön tavoitteena on kasvaa kannattavasti siten, että vuonna 2020 Foudian rakennuttamia asuntoja valmistuu noin 250 kappaletta.

Foudian systemaattinen toimintamalli mahdollistaa hallitun kasvun pienellä ja tehokkaalla organisaatiolla. Foudia vastaa tonttien hankkimisesta, ohjaa kohteen suunnittelun ja määrittää mm. toteutettavien asuntojen huoneistotyypit ja -koot. Foudia hankkii rakennusluvan ja järjestää kohteiden rahoituksen, asuntojen markkinoinnin ja myynnin. Rakennusvaiheessa Foudia toimii kohteiden projektijohtajana.

Foudia vastaa ensisijaisesta yhteydenpidosta asuntojen ostajiin sekä rakennus- että takuuaikana. Foudia toteuttaa asuntokohteet kokonaisvastuu-urakoina. KVR-urakoinnissa Foudia Housing Oy valitsee rakennusurakoitsijan, joka vastaa rakentamisesta. KVR-urakointi minimoi rakennusajan tekniset, aikataulu- ja kustannusriskit. Kohteet rakennutetaan asuntokauppalain mukaisina RS-kohteina. Foudian systemaattinen toimintamalli mahdollistaa hallitun kasvun pienellä ja tehokkaalla organisaatiolla.