Automaatiotekniikan lehtori

Haemme dynaamiseen joukkoomme innokasta ja innovatiivista automaatiotekniikan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen.  Toimenkuvaan kuuluvat opetus, TKI- ja liiketoimintatehtävät.

Toivomme erinomaista osaamista ja käytännönläheistä otetta

  • automaation ohjelmistotekniikasta ja teollisuuden IoT-ratkaisuista
  • robotiikan sovelluksista ja Industry 4 – toteutuksista
  • väylä- ja tiedonsiirtoratkaisuista
  • tekoälystä ja sen teollisuussovelluksista

Lisäksi arvostamme

  • oma-aloitteisuutta
  • laajaa työelämäverkostoa ja kykyä verkostoitua
  • tuoreita näyttöjä onnistumisista
  • vähintään viiden vuoden kokemusta alalta

Olet avarakatseinen tiimipeluri, jolla on selkeä halu kehittää opetusta, oppimisympäristöjä ja TKI-toimintaa yhteistyössä osaavan henkilöstömme kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme pedagogisia opintoja, jotka on myös mahdollista suorittaa työn ohessa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen aloittamisesta.

Lisätietoja antavat: Automaatiotekniikan tutkintovastaava Raisa Kallio, p. 040 1801101 (tavoitettavissa parhaiten 2.10 klo 9-11 ja 14.10 klo 15-16).

Puhtaat ja kestävät ratkaisut osaamisaluepäällikkö Jari Olli, p. 040 1798949 (tavoitettavissa parhaiten 1.10-15.10 klo 16-18).

Hakemukset sähköisesti osoitteessa www.metropolia.fi/tyopaikat.

Hakuaika päättyy 15.10.2019.

Haku päättyi

15.10.2019

Työsuhde

Toistaiseksi voimassa oleva

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

1.1.2020

Sijainti

Helsinki

logo: Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu jossa koulutetaan kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Metropolia muodostaa 16 700 opiskelijan ja noin 1 000 työntekijän yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat. Olemme korkeakoulutuksen uudistaja ja vastuullinen kumppani, löydämme yhteistyössä uusia ratkaisuja ja rakennamme parempaa tulevaisuutta.

http://www.metropolia.fi