Avioniikka-asiantuntija

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

 

Etsimme nyt Uttiin

AVIONIIKKA-ASIANTUNTIJAA

NH90-helikopterin huolto- ja korjaustöihin.

 

Tässä tehtävässä osallistut helikoptereiden vuosihuoltoihin teknisenä asiantuntijana. Tuet asentajatiimin toimintaa laatimalla korjauspäätöksiä sekä osallistumalla vianhakuun ja ongelmanratkaisuun erilaisissa vikatilanteissa. Tavoitteena on minimoida korjausten häiriöajat ja varmistua siitä, että toiminta on vaatimuksenmukaista.

Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaiseksi ja tehtävässä voi menestyä monenlaisella taustalla. Tässä muutama esimerkki siitä, millaista osaamista sinulla voisi olla entuudestaan:

  • Olet urasi alkuvaiheilla oleva insinööri, joka on aidosti kiinnostunut avioniikasta. Olet opiskellut esim. lentotekniikkaa tai sähkö/automaatioalaa.
  • Olet kokenut avioniikka-asiantuntija, joka on työskennellyt vastaavien tehtävien parissa jo aiemmin.
  • Sinulla on taustaa esimerkiksi helikopteri/lentokoneasentajan tehtävistä ja haluat siirtyä asennustehtävistä asiantuntijatehtäviin.

Arvostamme lisäksi tiimityötaitoja, pitkäjänteistä ajattelutapaa ja vastuuntuntoisuutta. Työkieli meillä on suomi, mutta sinulta taipuu tarvittaessa myös tekninen englanti sekä kirjallisesti että suullisesti. Raportoit tehtävässä tuotannon esimiehelle.

Tässä työssä pääset kehittymään tekniseksi asiantuntijaksi, jolla on erinomainen kokonaisnäkemys helikopterin toiminnasta kokonaisuudessaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän osaavassa ja asiakasläheisessä tiimissä.

 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: Tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

 

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.patria.fi. Viimeinen hakupäivä on 21. heinäkuuta 2019. Aloitamme haastattelut hakuajan aikana ja pyrimme saamaan haastattelut tehdyksi viimeistään elokuun alkupuolella.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnelin konsultit seuraavasti:

17.-30.6. ja 23.7.2019 eteenpäin Ulla Kauppi, ulla.kauppi@personnel.fi tai 050 466 1062.

1.-5.7.2019 Kaisa-Maria Kokkonen, kaisa-maria.kokkonen@personnel.fi tai 044 588 6109.

Haku päättyi

21.07.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Utti

logo: Patria Aviation Oy

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.