BI-asiantuntija

Etsimme nyt Patria Oyj:n tietohallintoon Tampereelle

BI-ASIANTUNTIJAA

osaksi nelihenkistä tiedonhallintatiimiä!

Kyseessä on uusi positio kansainvälistyvässä yrityksessä, joten pääset aidosti vaikuttamaan työsi sisältöön sekä Patrian BI-ympäristöön. BI-asiantuntijana vastaat konsernin BI-kokonaisuuden toimivuudesta ja kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen sekä loppukäyttäjien kanssa parantaaksesi raportointia ja analytiikkaa liiketoimintojen tarpeiden mukaisesti. Koordinoit BI-kehitysprojekteja yhdessä ulkoisten kumppanien kanssa.

Etsimme analyyttistä ja itseohjautuvaa teknistä asiantuntijaa, jolla on bisnesymmärryksen lisäksi kokonaiskäsitys raportointijärjestelmistä aina datankeruuvaiheesta loppukäyttäjään asti. Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden käytännön kokemusta BI-järjestelmien hallinnoimisesta ja kehityksestä. Aiempi kokemus esim. Qlikviewistä/Qliksensestä, TimeXtenderistä sekä Microsoftin PowerBI:stä yhdistettynä tietokantaosaamiseen (MS SQL, Oracle, MySQL) auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.patria.fi. Viimeinen hakupäivä on 28.7.2019.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista saat 23.-25.7 välisenä aikana Personnelin henkilöhakukonsultti Ulla Kaupilta, ulla.kauppi@personnel.fi tai 050 466 1062.

Haku päättyi

28.07.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria Oyj

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Patria Oyj:n konsernitoimintojen vastuulla on kehittää, koordinoida ja tuottaa Patria konsernin yhteisiä palveluja mm. henkilöstö-, talous-, tietotekniikka-, laki- ja yritysturvallisuusasioissa.