Business Controller

Haemme Elenian talous- ja rahoitusyksikköön BUSINESS CONTROLLERIA   

Tampereella työskentelevä taloustiimimme vastaa Elenia-konsernin taloushallinnosta ja taloudellisesta raportoinnista. Olemme tärkeä johtamisen tukipalvelu ja Elenian taloudellisen raportoinnin kivijalka.

Business Controllerina vastuullesi kuuluu mm.

  • Liiketoiminnan taloudellinen kuukausiraportointi sekä toiminnan analysointi liiketoimintaa tukien
  • Budjetointi ja ennustaminen oman vastuualueesi osalta sekä liiketoimintakokonaisuuden budjetointi- ja ennusteprosessien koordinointi
  • Elenian taloudellisen raportoinnin kehittämiseen ja taloushallintoa koskeviin projekteihin osallistuminen eri rooleissa
  • Lisäksi tuet taloustiimiä sen muussa operatiivisessa toiminnassa

Työssäsi sinua tukee joukko vahvoja ja näkemyksellisiä osaajia. Taloustiimimme sisällä on selkeät vastuut ja vastuuta myös mielellään otetaan. Vaikka työskentelemmekin itsenäisesti, olemme toisiamme tukeva ja jämäkkä porukka, jolla riittää taitoa hoitaa kimurantimmatkin haasteet. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös liiketoimintaorganisaation kanssa tuoden sisäisen laskennan osaamisesi ja talouden näkökulman osaksi päivittäistä toimintaa.

Meillä Elenialla on aina pidetty hyvää huolta henkilöstöstä ja uskomme, että sinäkin tulet viihtymään työyhteisössämme. Työpisteesi sijaitsee Tampereen Sarankulmassa vastikään remontoidussa toimitiloissamme. Tarjolla oleva tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Oikean osaajan tuntomerkit

Tehtävän menestyksellinen haltuunotto edellyttää, että sinulla on näyttöjä ja työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä vähintään 3-5 vuoden ajalta. Lisäksi sinulla tulisi olla

  • Kauppatieteiden maisterin tutkinto, tai AMK-tradenomin tutkinto vahvalla työkokemuksella
  • Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
  • Määrätietoinen ja itsenäinen työskentelyote, joustavuutta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä rohkeutta esittää perusteltuja mielipiteitä
  • Sisäisen laskennan osaamisen ohella myös hyvä ulkoisen laskennan ja kirjanpidon ymmärrys
  • Hyvä Excel-osaaminen sekä valmiudet talouden IT-järjestelmien omaksumiseen, tarvittaessa myös järjestelmän pääkäyttäjän ominaisuudessa

Eduksi sinulle katsomme kokemuksen taloudellisen raportoinnin kehitysprojektien vetämisestä sekä monipuolisen IT-järjestelmäkokemuksen (esim. PowerBI, Clausion FPM).

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on tehtävään tai Eleniassa työskentelyyn liittyviä kysymyksiä, niin Talouspäällikkö Taru Suutari vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse 040 648 3121 pe 10.1. klo 12-13 ja ke 15.1 klo 10-11.

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 20.1.2020 www.elenia.fi/ura -sivujen hakemuslinkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hetkeen asti.

Haku päättyi

20.01.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Elenia Palvelut Oy

Elenia Oy on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö, joka toimii yli sadan kunnan alueella. Vuonna 2019 tuimme Suomen kasvua investoimalla yli 145 miljoonaa euroa älykkäiden sähköverkkojemme rakentamiseen. Teemme kehitystyötä nykyaikaisilla järjestelmillä, joilla varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen ja asiakkaidemme arjen sujumisen. Elenia Palvelut Oy on energia-alan palveluntuottajana moniosaaja, joka tarjoaa sähköverkko- sähkönmyynti-, kaukolämpö-, maakaasu- ja vedenjakeluliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua sekä tuottaa konsernin hallintopalvelut.

Elenia tarjoaa mahdollisuudet kehittyä alan huippuasiantuntijaksi rohkeasti uudistuvassa ja osaavassa työyhteisössä. Panostamme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka!