Business Controller

Haemme nyt sinua

Business Controller

Mitä tehtävä sisältää?

Vastaat yhtiön taloushallinnosta pääpainonasi liiketoiminnan tukeminen taloustiedon kautta. Business controllerina otat vastuun yhtiön taloushallinnosta yhteistyössä ulkoistetun kirjanpitäjän ja taloustiimiin kuuluvan Assistant controllerin kanssa. Toimit työnjohdollisessa roolissa Assistant controllerille ja vastaat suoraan toimitusjohtajalle. Taloushallinnon toimintojen sujuvuus ja edelleen kehittäminen ovat merkittävä osa tehtävääsi. Otat myös vastuun raportointijärjestelmän kehittämisestä käytössä olevassa Qlik – ympäristössä. Talousdatan tuottaminen kaikille operatiivisille osastoille (esim. kiinteistökehitys- ja myyntiosastoille) on keskeinen osa rooliasi. Muita tehtäviäsi ovat budjetointi, myyntilaskujen käsittely sekä tilinpäätökset ja investointilaskelmat. Palkanlaskenta on ulkoistettu.

Mitä odotamme sinulta?

Työyhteisö muodostuu noin kymmenen hengen asiantuntijatiimistä, joiden kaikkien esimiehenä toimii toimitusjohtaja. Business controllerilta odotetaan yhteistyökykyä ja halua tukea kaikkia osastoja talousdatan ja raportoinnin avulla. Toivomme vähintään 4 vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöstaitoa sekä ymmärrystä investointilaskelmista. Toivomme sinulta aktiivista työotetta sekä valmiuksia toimia vaihtelevassa ympäristössä ja viedä asioita itsenäisesti ja määrätietoisesti eteenpäin. Odotamme lisäksi KTM – tutkintoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Miksi valita Lindström Invest?

Saat ympärillesi toisiaan kunnioittavia ja yhteen hiileen puhaltavia asiantuntijoita. Kompaktia tiimiä luonnehtii dynaamisuus ja kehitysorientoituneisuus. Perheyhtiön arvot ovat toiminnassa syvällä ja ohjaavat päivittäistä tekemistä. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan mm. liikuntasetelein ja työyhteisön yhteisten liikunta- tai kulttuuritapahtumien merkeissä. Kehittäminen painottuu tehtävässä, jolloin myös sinulla on mahdollisuus laajentaa ammatillista osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Valtimo / Personnel, p. 044 254 5929. Lähetä hakemuksesi 12.12 mennessä.

Haku päättyi

12.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Lindström Invest Oy

Lindström Invest Oy on yksityinen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö. Perheyhtiömme toteuttaa yksilöllisiä toimitilaratkaisuja vaativille asiakkaille. Tarjoamme korkeatasoisen ja asiakaslähtöisen palvelun, jotta saavutamme korkean asiakastyytyväisyyden. Asiakaslähtöisen toimintamme ytimessä ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet muuttuvissa olosuhteissa ja saumaton yhteistyö eri alojen palveluntuottajien kanssa. Lindström Invest on palvelukumppani, joka on sitoutunut kestävään kasvuun, vastuullisuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Lindström Invest Oy:ta luonnehtii kehityshakuinen ja -haluinen toimintatyyli.