Business controller

Oletko Senaatin uusi business controller?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat sisäisestä laskennasta ja raportoinnista sekä budjetointi- ja ennusteprosesseista. Osallistut toiminnan analysointiin ja kehittämiseen. Vastaat liiketoiminnan talouden tuesta esimerkiksi tekemällä talouden skenaarioita, kannattavuusanalyyseja ja investointilaskelmia. Talousraportointiamme kehitetään jatkuvasti, business controllerilla on keskeinen rooli tässä kehitystyössä.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Odotuksemme ovat

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • itseohjautuvaa työskentelytapaa
  • kokemusta business controller tai analyst -tehtävistä
  • analysointikykyä ja kykyä kiteyttää ja nostaa esille oleellinen taloudellinen tieto päätöksentekoa varten.

Arvostamme myös kokemusta kiinteistöliiketoiminnasta ja raportoinnin kehittämisestä. Talousraportointimme perustuu Microsoft-tietovarastoon ja työkaluina käytetään Excel-tabularia ja Power BI:tä joten arvostamme näissäkin hyvää osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja rahoituspäällikkö Tiina Kahra, p. 040 713 9592.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 23.1.2019.

Haku päättyi

23.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion työympäristö- ja toimitila-asiantuntijana toimiva liikelaitos. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehdä Suomen valtiosta uusien työnteon tapojen edelläkävijän ja luoda työympäristöjä joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. Huolehdimme valtion kiinteistövarallisuudesta yhteiskuntavastuullisesti ja luomme osaamisellamme arvoa yhteiskunnalle.