Business Controller

Etsimme Vantaalle pääkonttoriimme Business Controlleria nykyisen Controllerimme siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin. Business Controllerina työtehtäväsi koostuvat monipuolisista raportoinnin tehtävistä, budjetoinnista ja kuukausiraportoinnista. Työskentelet lähellä liiketoimintaa tuottaen analyysejä ja kehittäen työkaluja nopeasti kasvavan liiketoimintamme tueksi. Vastuualueesi on Suomen liiketoimintamme, mutta työskentelet myös aktiivisesti kansainvälisten kollegoittesi kanssa.

Voit olla meille oikea henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM/tradenomi) sekä useampi vuosi käytännönläheistä työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Luonteeltasi olet tarkka ja järjestelmällinen. Olet taitava analysoimaan tietoa ja ymmärtämään tarinaa numeroiden taustalla. Toivomme, että olet ehtinyt jo kerryttämään kokemusta kansainvälisessä työympäristössä ja englanninkielesi on erinomaisella tasolla, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi. Järjestelmäosaamisesi on vahva, MS Dynamics NAV ja QlikView -osaaminen katsotaan eduksi. Excel-taitosi ovat erinomaiset ja puhut mielellään myös SQL:ää. Olet positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, joka ottaa mielellään myös itsenäistä vastuuta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä halu päästä työskentelemään dynaamisessa työympäristössä.

Tarjoamme vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä energisen ja mutkattoman työympäristön. Uutena renttaajana saat luonnollisesti käyttöösi myös Rentan työsuhde-edut, sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurisaldoa. Jakkarasi on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, aivan Jumbon vieressä.

Heräsikö sisäinen renttaajasi?  Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 7.10. mennessä Personnelin sivuilla www.personnel.fi. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti oikean renttaajan löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Tuomikorpi, Personnel Group p. 043-8243261.

Haku päättyi

14.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa

logo: Renta Group Oy

Renta on kone- ja laitevuokraamo, joka tarjoaa modernit ammattikäyttöön tarkoitetut koneet, laitteet, telineet ja sääsuojat, logistiikan sekä asennus- ja purkutyöt lähes 60 toimipisteen verkostostaan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.  Proforma liikevaihtomme vuonna 2018 oli yli 155 MEUR ja palveluksessasi on noin 550 renttaajaa. Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, sellaisia me olemme!