Business Development Manager, Infra

Etsimme henkilöä, joka tuntee nykyisin rataliikenneverkossa käytössä olevat menetelmät painumaongelmien korjauksiin. Haluatko olla osa ennakkoluulotonta huipputiimiä, joka pitää huolen siitä, että yhteiskuntamme kehittyy vakaalla maaperällä myös tulevaisuudessa?

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER, INFRA

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tutustuttaminen tarjoamiimme ratkaisuihin, ratkaisujen soveltaminen korjattaviin kohteisiin ja etujen kommunikoiminen eteenpäin päättäville tahoille sekä osallistuminen korjausprojektien läpivientiin yhdessä urakoinnin kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden tulla mukaan rakentamaan uutta liiketoimintaa, joka mahdollistaa huomattavien säästöjen aikaansaamisen korvaamalla perinteisiä pohjanvahvistuksen korjausmenetelmiä.

Rooli edellyttää yrittäjähenkisyyttä ja halua haastaa alan nykyisiä toimintatapoja. Tavoitteenamme on osaltamme mahdollistaa liikenneverkoston kustannustehokas ylläpito ja minimoida korjaustöistä johtuvat epäsuorat kustannukset. Sinulla on tekninen korkeakoulututkinto, rakennus- ja geotekniikka katsotaan eduksi. Kontaktiverkostosi on laaja ja sinulla on vahvaa työkokemusta rakennussektorilla joko urakoinnin tai materiaalitoimitusten parissa. Olet myös tutustunut painumakorjauksissa käytettäviin menetelmiin.

Ymmärrät asiakkaidemme ongelmia ja osaat vakuuttaa heidät tarjoamiemme ratkaisujen eduista. Kykenet johtamaan itse itseäsi ja työskentelemään stressin alla. Olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja määrätietoinen tekijä, jolla on erinomaiset viestintä-, yhteistyö- ja esiintymistaidot. Olet valmis matkustamaan säännöllisesti. Toimipisteesi on joko Espoossa tai Pirkkalassa.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisellä pelikentällä, jossa pääset itse rakentamaan ja kehittämään omaa vastuualuettasi, hyvät urakehitysmahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut. Tartu haasteeseen!

Lisätietoja Geobearista ja tästä tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, Research Consultant Terhi Nikkilä p. 050 410 0196 (9.7.–22.7. välisenä aikana Research Consultant Ella Raskila p. 050 595 9350). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.7.2018 mennessä kotisivujemme www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

31.07.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Espoo tai Pirkkala

logo: Geobear Oy

Geobear on vahvassa kasvussa oleva, vaativien pohjarakentamisen ongelmien ratkaisuihin keskittyvä yritys, joka toimii maailmanlaajuisesti. Yritys on alkuperäinen geopolymeereihin perustuvien korjausmenetelmien kehittäjä. Geobear -ratkaisuilla erilaisten rakennusten ja maanvaraisten rakenteiden perustamiseen liittyviä ongelmia voidaan korjata nopeasti ja häiriöttömästi – tavoitteena on ylläpitää yhteiskunnan toiminnallisuutta, vuodenajasta riippumatta.

Ratkaisemme kotitalouksien maaperän painumaongelmia mahdollistamalla perheiden arjen jatkuvuuden, jolloin korjaustoimenpiteiden ajaksi ei tarvitse muuttaa pois. Tavoitteenamme on myös pitää maailma liikkeessä niin että kaupat, tehtaat, logistiikkakeskukset ja muut kaupallisen sektorin toimijat pystyvät keskittymään ydinliiketoimintaansa, painumaongelmien häiritsemättä. Geobearin patentoituun geopolymeeriteknologiaan perustuvat ratkaisut, joilla vältetään mm. tie- ja rautatieverkostojen tarpeettomat sulkemiset, mahdollistavat mittavat yleisten verorahojen säästöt infrasektorilla. Toimimme tällä hetkellä n. 50 maassa ja Geobearin käyttämää geopolymeeriteknologiaa on hyödynnetty maailmanlaajuisesti jo lähes 40 vuoden ajan yli 200 000 projektissa. www.geobear.fi www.geobear.com