C++-ohjelmistosuunnittelijoita

Nyt etsimme joukkoomme Tampereelle

C++-OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

ilmailuun liittyviin asiakasprojekteihin kehittämään ja tuottamaan asiakkaiden tarpeisiin toteutettavia järjestelmiä. Projektit ovat pitkiä ja niitä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Etsimme tehtävään kokenutta, pitkäjänteisestä ohjelmistokehityksestä kiinnostunutta tekijää, jolla on tuoretta C++- ja  C- osaamista. Työnkuva voi keskittyä joko Linux-reaaliaikajärjestelmiin tai Windows-työpöytäsovelluksiin, joissa fokus on erityisesti käyttöliittymätoteutuksessa.  Työnkuva ja rooli projekteissa määritellään osaamisesi sekä kokemuksesi pohjalta, mutta pääset käsiksi sovelluskehityksen kaikkiin vaiheisiin määrittelystä testaukseen. Tehtävässä on mahdollista päästä vaikuttamaan myös ohjelmistojen ja sulautettujen järjestelmien arkkitehtuuriin.

Mikäli sinulla on osaamista esimerkiksi tietoturvaratkaisuista, tietokannoista, palvelinympäristöistä tai TCP/IP-verkkoliikenteen ohjelmoinnista, kannattaa mainita ne hakemuksessa. Tarpeen on myös kokemus Windowsin ja/tai Linuxin työkaluketjuista.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Jos tehtävä kuulostaa kiinnostavalta, kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi osoitteessa www.patria.fi viimeistään 10.10.2019. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnelin kanssa.

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Personnelin rekrytointikonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

Haku päättyi

10.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.