Controller

Etsimme ammattitaitoista ja kehittämiskykyistä controlleria itsenäisiin talouden seurannan, raportoinnin ja talouden järjestelmien kehittämisen tehtäviin.

Tartut käytännön tasolla myös kuukausirutiinien hoitamiseen ja sisäisen laskennan haasteisiin. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vankkaa SAP -järjestelmäosaamista, tilinpäätös- ja vero-osaamista sekä eri talousprosessien tuntemista. Ulkoisen laskentatoimen ja arvonlisäverotuksen laaja-alaisen osaamisen lisäksi kokemus talousraportointiohjelmista, kiinnostus sisäisen laskentatoimen kehittämiseen sekä logistiikkatoimialan tuntemus ovat eduksi tehtävien menestyksellisessä hoitamisessa.

Haemme henkilöä, jolla on positiivinen asenne sekä halu kehittää toimintoja, järjestelmiä ja prosesseja digitalisaation ja robotiikan tarjoamat mahdollisuudet huomioiden. Arvostamme kykyä tarttua asioihin itseohjautuvasti ripeällä otteella ja sitoutumista tavoitteisiin pitkäjänteisesti. Työkavereiksesi tulet saamaan ammattitaitoisen taloustiimin. Tehtävässäsi raportoit talousjohtajalle.

Olet henkilö, joka pystyy tukemaan yrityksen kehittämistä muuttuvalla toimialalla. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja otteesi työhön on aktiivinen ja ennakoiva. Olet analyyttinen, oma-aloitteinen ja sitoutunut tavoitteisiin. Hyödynnät tehokkaasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme mukavan ja ammattitaitoisen tiimin ja rennon työyhteisön tuen. Tehtävässä kuulut yrityksen tulospalkkiojärjestelmän ja henkilöstöetujen piiriin. Kehitämme toimintaamme voimakkaasti ja pääsetkin työskentelemään liiketoiminnan kanssa tiiviissä yhteistyössä mielenkiintoisessa toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 12.6. klo 14-16 talousjohtaja Kimmo Siiranen, p. 040 511 4594 tai rekrytointi@tuomilogistiikka.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen to 21.6. mennessä osoitteessa personnel.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi tulemaan pikaisesti.

 

Haku päättyi

21.06.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Tuomi Logistiikka Oy

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaamme helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen 240 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 96 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.