Controller

Haemme dynaamista ja kehitysorientoitunutta taloushallinnon ammattilaista controlleriksi talouspalveluihimme Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen elokuusta 2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tässä monipuolisessa tehtävässä toimit johdon sparrauskumppanina talousasioissa vastaten osaltasi talousanalyyseistä, kuukausiraportoinnista, taloudellisista ennusteista ja vuosibudjetoinnista. Tämän lisäksi toimit asiantuntijana hankkeiden taloustehtävissä. Osallistut aktiivisesti uuden taloussuunnittelujärjestelmän (Adaptive) lanseeraukseen sekä uuden raportointijärjestelmän kehittämiseen muiden controllereiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, hyvä talousasioiden tuntemus sekä näyttöjä monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen, tunnistat olennaiset asiat, osaat priorisoida töitäsi, toimit hyvin vuorovaikutuksessa eritaustaisten ihmisten kanssa ja tarvittaessa sinulta löytyy paineensietokykyä. Eduksi luetaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, kokemus taloushallinnosta AMK-/Yliopistomaailmasta, kokemus tietojärjestelmien kehittämisestä ja -projekteista.

Lisäksi toivomme, että sinulla on aito kiinnostus ja into toimia ammattikorkeakoulukentässä ja kehittää toimintaamme tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkopuolisten tahojen kanssa. Korkeakoulukentän aiempi tuntemus on ehdoton etu.

Tarjoamme ammattikorkeakoulun dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa työkenttääsi ja Metropolian kokonaisuutta sekä työtäsi tukevan työyhteisön.

Työpisteesi on alkuun Ruoholahdessa, mutta vuodenvaihteessa muutamme Myllypuron uudelle kampukselle. Lisäksi tehtävä edellyttää työskentelyä myös muissa Metropolian pääkaupunkiseudun toimipisteissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 5. talouspäällikkö Aki Wiklund, aki.wiklund@metropolia.fi, puh. 040 709 6638, torstaina 27.6.2019 klo 10-12 ja perjantaina 28.6.2019 klo 10-12.

Täytä sähköinen hakulomake viimeistään 15.7.2019 mennessä osoitteessa www.metropolia.fi/tyopaikat

Haku päättyi

15.07.2019

Työsuhde

Vakinainen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

5.8.2019 tai sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu, jossa koulutetaan kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Metropolia muodostaa 16 700 opiskelijan ja noin 1 000 työntekijän yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat. Olemme korkeakoulutuksen uudistaja ja vastuullinen kumppani, löydämme yhteistyössä uusia ratkaisuja ja rakennamme parempaa tulevaisuutta.