Controller, Group Management Reporting

Etsimme nyt Controller, Group Management Reporting tehtävään osaava tekijää Tampereelle tai Helsinkiin.

Päävastuualueesi on sisäisen laskennan konsernitason raportointi ja ennusteet sekä niiden kehittäminen. Toteutat raportointia konsernin johdolle ja erilaiset raportointi- ja BI järjestelmät ovat sinulle tuttuja. Osallistut asiantuntijana myös niiden kehittämiseen. Osaat analysoida yrityksen talouslukujen kehitystä ja esittää johtopäätöksesi tiivistetysti ja ymmärrettävästi myös talousyhteisön ulkopuolella. Tuottamasi analyysit ja esitykset ovat visuaalisesti korkealaatuisia. Toimenkuvasi voi jatkossa sisältää myös jonkun konsernin liiketoiminta-alueen tai funktion business controllerin tehtävät.

Toimit konsernin sisäisen laskennan järjestelmän IBM Cognos TM1/IBM Planning Analyticsin pääkäyttäjänä. Osallistut myös ulkoisen laskennan raportointiin ja osavuosikatsausten materiaalien valmisteluun tarpeen mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy kokemusta teollisuus/tuotantoyrityksen taloushallinnosta ja IFRS- ja konserniraportoinnista. MS Excel ja Powerpoint ovat sinulle päivittäisiä työkaluja. Hyvä SAP ja BI osaaminen sekä kokemus IBM:n talousjärjestelmistä ovat myös etu.

Omaat hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot, hallitset kokonaisuuksia ja toimintaotteesi on kehittävä. Järjestelmä- ja raportointitaitosi ovat erinomaiset, osaat kehittää ja tuoda uutta näkökulmaa. Sinulla on kiinnostusta ja halua ymmärtää liiketoimintaamme laajemminkin, olet tekemiseen tarttuva, joustava ja oma-aloitteinen. Toimintatavaltasi olet analyyttinen ja itsenäinen sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Englannin kielen taitosi on sujuva.

Tammikuun lopussa Glaston ilmoitti merkittävästä globaalisti toimivan Bystronic glass – konsernin yritysostosta. Valittavalla henkilöllä tulee olemaan tärkeä rooli ostokohteen talousprosessien integroinnissa osaksi Glaston-konsernia.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia pörssiyhtiötason taloushallinnon tehtäviä kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, kansainvälisen työympäristön sekä jatkuvaan kehittymiseen ja viihtymiseen kannustavat edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat Glastonilta Antti Hakanen p. 010 500 5049 (parhaiten tavoitettavissa torstaina 14.2. ja 21.2.) sekä rekrytointikumppanimme Personnel Group, Mika Ahlfors p. 03 3138 0464.

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen www.personnel.fi  kautta 3.3.2019 mennessä.

Haku päättyi

03.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere tai Helsinki

logo: Glaston Finland Oy

Glaston on johtava lasinjalostuksen teknologiayhtiö. Yhtiö toimii lasikonemarkkinoilla maailmanlaajuisesti ja palvelee lasin jalostajia toimittamalla lasin käsittelyyn ja prosessointiin tarkoitettuja koneita, ohjelmistoja ja toiminnanohjausjärjestelmiä sekä näihin liittyviä palveluita. Glaston hyödyntää uusia teknologioita, jotka tuovat lasiin älyä ja kestäviä ratkaisuja. Asiakkaitaan Glaston palvelee maailmanlaajuisesti noin 20 myynti- ja huoltopisteessä. Tuotantoa yhtiöllä on Suomessa ja Kiinassa. Vuonna 2017 Glastonin liikevaihto oli 109,7 miljoonaa euroa. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä.  Lisätietoja Glastonista löydät