Elektroniikka-asentaja

Nyt haemme Patrialle Tampereelle

ELEKTRONIIKKA-ASENTAJAA

Naval Systems -tuoteryhmään!

Työssä pääset tekemään monipuolisia elektroniikan tehtäviä puolustusteollisuuden merellisten laitteiden parissa. Tämä ei ole liukuhihnatyötä, vaan tehtävät vaihtelevat elektroniikan asennuksesta ja juottamisesta aina hienomekaniikan kokoonpanoon. Tulet osaksi monen eri alan ammattilaisista koostuvaa tiimiä, jossa osaamistasi aidosti arvostetaan.

Etsimällämme asentajalla on huolellisen ja oma-aloitteisen työotteen lisäksi:

  • elektroniikka-asentajan, automaatioasentajan tai hienomekaanikon koulutus
  • kokemusta elektroniikan asennustehtävistä ja juottamisesta
  • kokemusta elektroniikan hienomekaniikan kokoonpanosta ja mekaniikkakokoonpanopiirustusten lukutaitoa
  • käyttökokemusta sähköisistä mittalaitteista, kuten oskilloskoopista ja spektrianalysaattorista

Kannattaa mainita myös, jos sinulla on osaamista puristusliitos-, pehmeäjuotos-, pintaliitos- tai valokuituliitostekniikan alueilta, sillä ne katsotaan eduksi. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata entuudestaan, sillä Patria tukee henkilöstön kehittymistä ja edistää osaamisesi kasvattamista oman urapolkusi varrella.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Kyseessä on kokoaikainen, vakituinen päivätyö, joka sijaitsee Tampereen Hatanpäällä. Työ vaatii Puolustusvoimien turvallisuusselvityksen. Hakijalle järjestetään näyttökoe.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.patria.fi. Viimeinen hakupäivä on 30.9.2019, mutta kannattaa toimia nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Personnelin Ulla Kauppi, 0504661062 tai ulla.kauppi@personnel.fi
Patrian tuoteryhmäpäällikkö Marko Marenk p. 040-8692612, marko.marenk@patria.fi

Haku päättyi

30.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.