Kirjanpitäjä

Nyt etsimme tilinpäätöstaitoista

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässä vastaat itsenäisesti usean yhtiön kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja kokonaisvaltaisesta asiakkuuden hoidosta.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on

  • kokemusta kuukausittaisen kirjanpidon perustehtävistä, tilinpäätöksistä ja viranomaisilmoituksista
  • halu palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti kaikissa talouteen liittyvissä asioissa
  • kokemuksen tuomaa näkemystä ja aito halu osallistua kehittämistyöhön
  • joustava asenne sekä aitoa kiinnostusta tiimityöhön
  • kaupallinen / taloushallinnon koulutus
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Tarjoamme vastuullisen ja mielekkään kokopäivätyön mukavassa ja osaavassa työyhteisössä. Meillä pääset osaksi osaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä. Lisäksi tarjoamme sopivasti ammatillisia haasteita sekä tukea niiden selättämiseen. Henkilökuntaetuihin kuuluvat liikunta- ja kulttuurisetelit.

Toivottavasti kiinnostuit! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.6.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa henkilöhakukonsultti Kaisa-Maria Kokkonen, 044 588 6109.

Etelä-Hämeen Tilikeskus kuuluu valtakunnalliseen Suomen Talouspalvelut -konserniin. Suomen Talouspalvelut on valtakunnallinen laadukkaita ja nykyaikaisia taloushallinnon palveluja tarjoava yritysryhmä. Olemme luotettava ja kilpailukykyinen kumppani asiakkaalle läpi koko yrityksen elinkaaren. Toimimme lähellä asiakasta ja räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaan. Suomen Talouspalvelujen asiantuntijapalveluista löytyy osaamista aina yrityksen perustamisesta lähtien kansainvälistymiseen saakka.

Haku päättyi

16.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turenki

logo: Etelä-Hämeen Tilikeskus Oy

Etelä-Hämeen Tilikeskus on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jolla on toimistot Hämeenlinnassa ja Turengissa. EHT tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua kaikissa taloushallintoon liittyvissä tehtävissä pienille ja keskisuurille osakeyhtiöille, henkilöyhtiöille, yksityisille ammatinharjoittajille sekä talo- ja kiinteistöyhtiöille. Erityisasiantuntemusta löytyy maatalouksille sekä erilaisille yhdistyksille ja säätiöille.

Lue lisää: www.etela-hameentilikeskus.fi