Field Sales Representative / Account Developer

Asuinpaikkanasi Kouvola, Kotka, Lappeenranta tai Lahti

Vastaat myyntimme kehittämisestä päivittäistavarakaupoille Lahden ja Kaakkois-Suomen alueella. Toimeenpanet suunnitellut aktiviteetit ja promootiot sekä ohjeistat menekinedistäjien toimintaa. Varmistat tuotteillemme parhaan mahdollisen esilläolon, näkyvyyden ja ulosmyynnin.

Sinulla on kaupallinen koulutus ja jo jonkin verran näyttöjä myynnin parista sekä vahva tahto voittaa ja kyky tehdä tuloksia. Tulet toimeen myös englanninkielellä ja olet kiinnostunut tekemään töitä aidosti kansainvälisessä yrityksessä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittymiseen ja uuden oppimiseen huippubrändien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Key Account & Field Sales Manager Markku Viljamaa, p. 0500 501478, Mars Finland, 17.5. klo 13–14 ja 20.5. 14–15 sekä Janne Metsä, p. 040 090 9927, Personnel Group. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si 21.5.2019 mennessä.

Haku päättyi

21.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kouvola, Kotka, Lappeenranta tai Lahti

logo: Mars Finland Oy

Mars Finland Oy on Mars -yhtymän tytäryritys, joka maahantuo ja myy Suomessa useita kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä kuten: MARS®, M&M’S®, SNICKERS®, TWIX®, WHISKAS®, PEDIGREE®, UNCLE BEN’S® ja DOLMIO®.  Mars Finland on osa pohjoismaista Mars Nordics liiketoimintayksikköä, jonka runsaat 260 työntekijää toimivat kolmen kategorian Petcare-, Chocolate- ja Food-tuotteiden parissa. Yksikön pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja myyntikonttorit Helsingissä ja Oslossa.