Group Controller

Pidätkö asiantuntijaroolista talouden parissa ja onko työotteesi tarkka sekä huolellinen? Kaipaatko työtä, joka ei ole pelkästään yksinäistä puurtamista, vaan jossa voit hyödyntää vuorovaikutustaitojasi sekä haluasi toimia osana tiimiä? Oletko taitava luovimaan maaliin paineistumatta monista päällekkäisistä aikatauluista ja tehtävistä huolimatta?

Jos tunnistat itsesi, niin jatka lukemista.

Täydennämme Elenian rautaista talous- ja rahoitusyksikköä

GROUP CONTROLLERILLA 

Tampereella työskentelevä taloustiimimme vastaa Elenia konsernin taloushallinnosta ja taloudellisesta raportoinnista. Olemme johtamisen tukipalvelu ja konsernitasoisen talousraportoinnin kivijalka.

Sinun roolinasi  

Group Controllerina tulet vastaamaan mm.

  • Elenia konsernin IFRS-raportoinnista (pitäen sisällään mm. budjetin, ennusteen, kuukausiraportit, välitilinpäätöksen ja tilinpäätöksen)
  • Konserniraportointijärjestelmän pääkäyttäjän tehtävistä
  • Uusien IFRS-standardien käyttöönoton implementoinnista konsernissa

Lisäksi osallistut taloudellisen raportoinnin kehittämiseen eri rooleissa ja toimit konsernin yhteyshenkilönä siirtohinnoittelua koskevissa kysymyksissä. Teet myös tarvittaessa yhteistyötä talouden kansainvälisten kumppaneidemme ja omistajiemme kanssa.

Työssäsi sinua tukee joukko vahvoja ja näkemyksellisiä osaajia. Tiimimme sisällä on selkeät vastuut ja vastuuta myös mielellään otetaan. Vaikka työskentelemmekin itsenäisesti, olemme tiivis ja ulospäin jämäkkä porukka, jolla riittää taitoa hoitaa kimurantimmatkin haasteet. Meillä on täällä aina pidetty hyvää huolta henkilöstöstä emmekä usko, että sinäkään tulet meillä tylsistymään.

Työpisteesi sijaitsee Tampereen Sarankulmassa juuri remontoidussa toimitiloissamme. Tarjolla oleva tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. 

Oikean osaajan tuntomerkit

Tehtävän menestyksellinen haltuunotto edellyttää, että sinulla on vahvoja näyttöjä ja työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä vähintään 3-5 vuoden ajan. Lisäksi sinulla tulisi olla

  • Kauppatieteiden maisterin tutkinto tai AMK-tradenomin tutkinto vahvalla työkokemuksella
  • Suomen kielen sujuvan osaamisen lisäksi kykyä käyttää englannin kieltä työkontekstissa
  • Vahvaa IFRS-raportoinnin osaamista
  • Määrätietoinen ja itsenäinen työskentelyote, taitoa toimia tiimissä sekä rohkeutta esittää perusteltuja mielipiteitä

Eduksi sinulle katsomme kokemuksen taloushallinnon kehitysprojektien vetämisestä, erilaisista talouden ja raportoinnin järjestelmistä, yritysjärjestelyistä IFRS-konsernissa sekä siirtohinnoittelun ja yritysverotuksen osaamisen.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on tehtävään tai Eleniassa työskentelyyn liittyviä kysymyksiä, niin Talouspäällikkö Taru Suutari vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse 040 648 3121 ma 2.9 klo 12-13 ja ma 9.9 klo 10-11.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si viimeistään 15.9. www.eleniafi/ura -sivujen hakemuslinkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi meille motivaatiostasi, osaamisestasi ja palkkatoiveesi.

Haku päättyi

15.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Elenia Oy

Elenia Oy on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö, joka toimii yli sadan kunnan alueella. Tänäkin vuonna tuemme Suomen kasvua investoimalla yli 145 miljoonaa euroa älykkäiden sähköverkkojemme rakentamiseen. Teemme kehitystyötä nykyaikaisilla järjestelmillä, joilla varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen ja asiakkaidemme arjen sujumisen. 

Elenia tarjoaa mahdollisuudet kehittyä alan huippuasiantuntijaksi rohkeasti uudistuvassa ja osaavassa työyhteisössä. Panostamme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka!