Group Finance Specialist

Etsimme Vantaalle pääkonttoriimme rautaista taloushallinnon ammattilaista kansainvälisiin ulkoisen laskennan tehtäviin. Pääset osaksi konsernilaskennan tiimiämme ja osallistut Renta Group:n konserniraportoinnin ja -tilinpäätöksen laadintaan. Kehität aktiivisesti konsernilaskennan prosesseja ja järjestelmiä yhdessä Group Controllerin kanssa. Huolehditte yhdessä Rentan IFRS-laskennan ajantasaisuudesta ja sitä tukevien prosessien ja työkalujen tehokkuudesta. Toimit tiiviinä linkkinä konsernilaskennan ja maayhtiöiden talousorganisaation välillä.

 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM/tradenomi) sekä useampi vuosi käytännönläheistä työkokemusta konsernilaskennan tehtävistä. Odotamme vahvaa IFRS sekä FAS osaamista. Toivomme, että olet ehtinyt jo kerryttämään kokemusta kansainvälisessä työympäristössä ja englanninkielesi on erinomaisella tasolla, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi. Edellytämme erinomaisia Excel-taitoja sekä vahvaa järjestelmäosaamista, QlikView ja Anaplan osaamisen katsomme eduksi. Etsimämme henkilö on positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, joka työskentelee mielellään myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot ja halu päästä työskentelemään dynaamisessa työympäristössä.

 

Tarjoamme vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä energisen ja mutkattoman työympäristön. Jakkarasi on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, aivan Jumbon vieressä.

 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.2.2019 mennessä Personnelin sivuilla www.personnel.fi / Group Finance Specialist, Renta Group Oy. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti oikean renttaajan löydyttyä!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin konsultti Heidi Tuomikorpi p. 043-824 3261.

Haku päättyi

18.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa

logo: Renta Group Oy

 

Renta on tuore kone- ja laitevuokraamo, joka tarjoaa modernit ammattikäyttöön tarkoitetut koneet, laitteet, telineet ja sääsuojat, logistiikan sekä asennus- ja purkutyöt lähes 60 toimipisteen verkostostaan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.  Proforma liikevaihtomme vuonna 2018 oli yli 155 MEUR ja palveluksessasi on noin 550 renttaajaa. Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, sellaisia me olemme!