Hallintojohtaja

SOS-lapsikyläsäätiö on vakavarainen, kehittävä ja kasvava lastensuojelupalvelujen tuottaja Suomessa. Laajennamme toimintaamme uusiin toimintamalleihin ja teemme sekä kotimaista että kansainvälistä varainhankintaa lasten hyvinvoinnin tukemiseen. Lastensuojelupalvelujemme piirissä on tänä vuonna noin 800 lasta ja yleishyödylliset palvelumme tavoittavat monta sataa lasta ja aikuista vuosittain. Lisäksi autamme tuhansia lapsia eripuolilla maailmaa kansainvälisten hankkeittemme avulla. Arvioitu liikevaihtomme vuodelle 2019 on noin 23 miljoonaa euroa.

Haemme SOS-lapsikyläsäätiöön uuteen perustettavaan tehtävään

HALLINTOJOHTAJAA

Vastaat säätiön talous- ja henkilöstöhallinnon johtamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi vastuualueisiisi kuuluvat kiinteistö- ja IT -asiat. Olet säätiön johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Toimit seitsemän osaavan asiantuntijan esimiehenä. Hallinnon kokonaisuus sijaitsee Helsingissä, mutta palvelee kaikkia 13 paikkakunnalla toimivia palveluyksiköitä Suomessa ja tekee kansainvälistä yhteistyötä. Säätiöllä on kiinteistöjä ympäri Suomea, joiden strateginen hallinta kuuluu hallintojohtajan työnkuvaan.

Hallintojohtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa talous- ja HR- asioiden osaamista, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisista johtamistehtävistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiuksia. Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotannon, kuntatalouden ja myynnin ymmärtäminen sekä varainhankinnan, kansainvälisen työn sekä hankkeiden ja hankerahoituksen hallinnoinnin kokemus katsotaan eduksi. Odotamme uudelta johtajalta myös muutosjohtamiskykyä ja taitoja kehittää säätiön talouden ja henkilöstöhallinnon toimintakäytäntöjä toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 5.9.2019

Lisätietoja tehtävästä antavat SOS-lapsikyläsäätiön toimitusjohtaja Mikaela Westergård ke 7.8. klo. 13.00 – 15.00 ja ke 21.8. klo. 09.00 – 11.00, p. 044 761 4157 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.8.2019 mennessä Personnel Groupin sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Haku päättyi

29.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.