Hallintopäällikkö

 Jokilaaksojen pelastuslaitos jatkaa hallintopäällikön viran hakuaikaa

Hallintopäällikkömme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme vahvaa henkilöstö- ja taloushallinnon osaajaa

HALLINTOPÄÄLLIKÖKSI

Hallintopäällikkömme on merkittävässä roolissa pelastuslaitoksemme henkilöstö- ja taloushallinnon koordinoinnissa ja kehittämisessä. Keskeisiä tehtäväalueita ovat henkilöstöhallinto, työ- ja virkasuhdeasiat, hankintatoiminnan ohjaus ja valvonta, talouden suunnittelu ja seuranta sekä sopimushallinnan ohjaus.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi odotamme perehtyneisyyttä virkaan kuuluviin tehtäviin. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä vahvoja yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja haasteellisissakin tilanteissa. Työkokemus kunta-alalla ja johtoryhmätason työskentelystä katsotaan eduksi.

Osa hakijoista voidaan lähettää erilliseen soveltuvuusarviointiin. Virka on otettava vastaan 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Viran sijoituspaikka virkasuhteen alussa on Ylivieska. Virkaan valittava on virkasuhteessa Ylivieskan kaupunkiin.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja työaika on toimistotyöaika (36,75 h/vko). Työn joustavaksi tekemiseksi käytössämme on myös työaikapankki ja etätyömahdollisuus.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä annettava suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen. Virkaan sisältyy 6 kk:n koeaika.

Aikaisemman haun määräajassa toimitetut hakemukset huomioidaan ilman hakijan erillistä ilmoitusta tai uutta hakemusta.

Virkaa haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä, eikä niitä liitetä sähköiseen hakemukseen. Mahdolliset paperihakemukset toimitetaan osoitteella Jokilaaksojen pelastuslaitos, Puusepäntie 2, 84100 Ylivieska. Kuoreen kirjoitetaan haettavan viran nimi. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy 4.12.2019 klo 15.00.

Lisätietoja antaa pelastusjohtaja Jarmo Haapanen, 044 429 6001.

Ylivieskassa 11.11.2019 pelastusjohtaja

Haku päättyi

04.12.2019

Työsuhde

vakituinen

Työn laatu

kokopäiväinen

Työ alkaa

1.2.2020 tai sopimuksen mukaan

Sijainti

Ylivieska

logo: Jokilaaksojen pelastuslaitos

Jokilaaksojen pelastuslaitos on yksi maamme 22 pelastuslaitoksesta. Toimimme 17 kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa. Luomme omalta osaltamme turvallisuutta ja hyvinvointia sekä hoidamme lakisääteistä tehtäväämme suomalaisen yhteiskunnan ja alueellamme oleskelevien hyväksi. Haluamme kehittää ja hyödyntää henkilöstömme osaamista muuttuvan toimintaympäristön asettamien riskien hallitsemiseksi. Tuotamme palvelumme yhteistyössä henkilökunnan, sopimuspalokuntien ja sidosryhmien kanssa.