Hankintapäällikkö

Nykyisen tehtävänhaltijamme siirtyessä uusiin haasteisiin yrityksessämme haemme kokenutta

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Kopar Oy:n strategisesta hankinnasta, sopimusneuvotteluista ja operatiivisista ostoista. Tehtäväkenttäsi on laaja ja pääset ottamaan täyden vastuun sekä hankinnan isoista linjauksista että ostojen pienistä yksityiskohdista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköiden, suunnittelutiimin ja tuotannon kanssa. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle ja/ tai projektijohtajalle.

Tehtävässä menestyy itsenäinen ja kokenut hankinnan ammattilainen, jolle voimme tarjota vastuullisen roolin ison kokonaisuuden haltijana. Toivomme sinulla olevan hankintakokemusta erityisesti metalliteollisuuden alalta.  Emme hae pelkästään isojen linjojen maalaajaa vaan aidosti myös hands on -tekemisestä innostunutta ja rutiinejakin sietävää ammattilaista.

Hakemamme hankintapäällikkö on jämäkkä ja yksityiskohdista tarkka neuvottelija, joka hakee parasta ratkaisua sinnikkäästi. Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä järjestelmällisyyttä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Arvostamme näkemyksellistä työotetta ja aiempia näyttöjä tuloksellisesta työstä hankinnan ja ostojen parissa. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa ja jonkin verran myös ulkomailla. Kopar on ottamassa käyttöön Lean ERP järjestelmää, jonka käyttäminen on olennainen osa työtäsi.

Vaikka Koparin päätoimipaikka tuotannon osalta on Parkanossa, työskentelypaikka voi hyvin olla myös Tampere. Tehtävään valittavalle henkilölle Kopar tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hyvien tuotteiden parissa kasvavassa, kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Bonuksena saat loistavat työkaverit sekä erilaisia hyvinvointiin liittyviä etuja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.2.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta. Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja PERSONNEL GROUP, Kaisa-Maria Kokkonen p. 044 588 6109 11.2.2019 alkaen.

 

 

Haku päättyi

18.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Parkano tai Tampere

logo: Kopar Oy

Kopar Oy on nopeassa kasvussa oleva suomalainen teknologiayritys. Ydintoimintaamme ovat vaativien olosuhteiden materiaalinkäsittelyjärjestelmät ja niiden kokonaistoimitukset globaaleille asiakkaillemme. Toimitukset koostuvat usein mekaanisista, pneumaattisista sekä jäähdyttävistä kuljetinratkaisuista. Tärkeimmät asiakassegmenttimme ovat energiateollisuuden voimalaitokset ja metallurgisen teollisuuden sulatot. Lisää tietoa meistä: