Hankintapäällikkö

Haemme Hämeenlinnaan

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan OEM- nimikkeiden hankinnasta. Päätehtäväsi on vastata strategisista hankintakumppanuuksista. Vastuullasi löytää kullekin nimikkeelle paras mahdollinen toimittaja.   Apunasi sinulla on Patrian asiantunteva hankintatiimi. Hankintapäällikkö raportoi toimittajaverkoston hallinnasta vastaavalle johtajalle.

Tehtävässä menestyy OEM-nimikkeiden parissa toiminut hankinnan ammattilainen, jolle voimme tarjota vastuullisen roolin ison kokonaisuuden haltijana. Esimerkiksi kokemus pneumaattisten ja hydrauliikkakomponenttien hankinnasta luo hyvän pohjan tehtävän omaksumiselle. Tämä työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä järjestelmällisyyttä. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Tehtävän lopullinen sisältö ja tarkemmat vastuualueet muotoutuvat siihen valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä. Patria Land -liiketoimintaa on Hämeenlinnassa ja Tampereella. Tämä tehtävä täytetään ensisijaisesti Hämeenlinnasta. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2019.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Toivottavasti onnistuimme herättämään mielenkiintosi! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.3.2019 mennessä osoitteessa patria.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Land -liiketoiminnan toimittajaverkoston hallinnasta vastaava johtaja Jere Tuominen arkisin klo 16-17 (040 869 6731) sekä Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Kaisa-Maria Kokkonen, 044 588 6109.

Haku päättyi

17.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Hämeenlinna

logo: Patria Land Systems Oy

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.