Hankintapäällikkö

Haemme Hämeenlinnaan

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan ensisijaisesti sähköalihankinnasta ja sähkökomponenttien hankinnasta. Osaamisen karttuessa hankintakategorioiden määrää voidaan lisätä. Hankintapäällikön työssä päätehtäväsi on vastata Land-liiketoiminnan strategisista hankintakumppanuuksista ja löytää kullekin nimikkeelle paras mahdollinen toimittaja. Vastaat roolissa itsenäisesti sekä sourcingista että sopimusneuvotteluista. Apunasi sinulla on Patrian asiantunteva ja kokenut hankintatiimi sekä muu organisaatiomme. Hankintapäällikkö raportoi hankintajohtajalle.

Ihanteellisen pohjan tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle luo esimerkiksi vahva sähköpuolen osaaminen yhdistettynä aiempaan hankinta- tai ostokokemukseen. Haluamme painottaa valinnassamme erityisesti kasvupotentiaalia kattavan hankintakokemuksen sijaan. Työ edellyttää erityisesti hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä järjestelmällisyyttä. Suomen kielen taidon lisäksi odotamme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Tehtävän lopullinen sisältö ja tarkemmat vastuualueet muotoutuvat siihen valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä. Patria Land -liiketoimintaa on Hämeenlinnassa ja Tampereella. Tämä tehtävä täytetään ensisijaisesti Hämeenlinnasta. Työ alkaa sopimuksen mahdollisimman pian. 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Toivottavasti onnistuimme herättämään mielenkiintosi! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.6.2019 mennessä osoitteessa patria.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöhakukonsultti Kaisa-Maria Kokkonen, 044 588 6109.

Haku päättyi

12.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Hämeenlinna

logo: Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.