Tuoteinsinööri (After sales & technical support)

Etsimme nyt tekniseen tukitiimiin henkilöä

Tuoteinsinööriä (After sales & Techical support)

vastaamaan Harvian tuotteiden teknisestä tuesta ja jälkimarkkinoinnista Suomessa ja Ruotsissa.

Mitä tämä tehtävä tarjoaa sinulle?

 • TEKNISIÄ HAASTEITA. Toimit osana teknisen tuen tiimiä, jonka tehtävänä on vastata niin yritys kuin kuluttaja-asiakkaiden teknisiin haasteisiin.  Tekniset haasteet saattavat liittyä esimerkiksi kiukaan kytkemiseen tai turvalaitteiden asentamiseen, joten sinulta täytyy löytyä luontaista kykyä ratkoa ongelmia.
 • KANSAINVÄLISESTI TUNNETUN BRÄNDIN TUOTTEET. Harvian tuotteet tunnetaan kaikkialla Suomessa ja kasvavassa määrin myös kansainvälisesti. Tässä tehtävässä vastuualueena on Suomen lisäksi erityisesti Ruotsin kasvavat markkinat, jossa toimit teknisen tuen lisäksi myös paikallisten myyjien tukena ja autat mm. varaosien myynnissä.
 • MAHDOLLISUUDEN KEHITTYÄ. Positio tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän, jossa haasteet eivät lopu kesken.  Teknisen tuen lisäksi vastaan mm. seuraavista asioista:
  • Harvian verkkokaupan ylläpito
  • huoltoyhteistyön kumppaniverkosto Suomessa ja Ruotsissa
  • asiakaspalautteiden koordinointi ja laadunvalvonta
  • jälkimarkkinointi ja varaosamyynti

Millaisen henkilön haluamme tehtävään:

 • TEKNINEN ONGELMANRATKAISIJA. Suuri osa työtäsi on ratkaista asiakkaidemme teknisiä haasteita, joten sinulta täytyy löytyä luontaista kiinnostusta asiaan. Tekninen koulutus (Insinööri /teknikko) antaa perusteet tehtävässä onnistumiseen, ja mikäli ymmärrät erityisesti sähkötekniikkaa olet jo askeleen lähempänä ratkaisua.
 • KIELITAITOINEN ASIAKASPALVELIJA.  Haluamme tarjota asiakkaillemme osaavan teknisen tuen lisäksi hyvää asiakaspalvelua, mielellään heidän omalla kielellään. Osaat siis kuunnella ja hahmottaa asiakkaan tarpeet ja tarjota niihin oikeanlaista apua. Tehtäväalueesi käsittää myös Ruotsin, joten ruotsin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen on lähes välttämätöntä. Samoin englannin kieltä tarvitset tehtävässä lähes päivittäin ja saksan kielen taito luetaan myös eduksi. Tehtävän sijainti on Harvian pääkonttorilla Muuramessa ja matkustamista on muutamia päiviä vuodessa.
 • VASTUULLINEN VARAOSAMYYJÄ. Tehtävässä olet hyvin itsenäisesti vastuussa koko huoltoketjusta ja sen toiminnasta. Jossain tilanteissa asiakkaat tarvitsevat paikalle huoltomiehen, joskus riittää varaosien toimittaminen. Vastaat itsenäisesti siitä, että asiakkaamme ongelmat tulevat ratkaistuksi.

Miksi tähän tehtävään?

HAASTEITA JA MAHDOLLISUUKSIA SUOMALAISEN BRÄNDIN PARISSA.

 • Näitä mahdollisuuksia on harvoin tarjolla, jossa pääset työskentelemään suomalaisen huippubrändin markkinoinnin ja tuoteportfolion kehittämisen parissa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Mikäli haluat olla viemässä ja valloittamassa maailman Harvian upeilla tuotteilla, niin tämä on sinun työsi.

LISÄTIEDOT:

 1. Hakuaika päättyy 13.1.2019 klo 23.59, jonka jälkeen parin päivän sisään ilmoitamme henkilökohtaisesti kaikille kandidaateille haun jatkotoimenpiteistä.
 2. Alustava 1.kierroksen haastattelupäivä on 8.1.2019 sekä hakuajan jälkeen erikseen sovittava päivä Muuramessa
 3. Jätäthän hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta- EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

Vinkki 1: Avaa meille CV:ssä mitä työtehtäväsi ovat sisältäneet, pelkkä nimike ei vielä kerro sisältöä.

Vinkki 2: Muistathan hakemuksessasi kertoa, miksi olisit sopiva juuri tähän tehtävään ja millaisen työntekijän Harvia saisi sinusta?

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.12, 17.12 ja 18.12 Harvian tekninen johtaja Teemu Harvia (+358 50 597 9925), muina aikoina tiedusteluihin vastaa Personnelin Groupin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki, +358 50 367 0862.

Haku päättyi

13.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Muurame

Toimiala

Sauna ja Spa-kokonaisuudet, tekninen tuki, jälkimarkkinointi

logo: Harvia Finland Oy

Harvia on maailman johtava sauna- ja spa-alan toimija. Tapani Harvian vuonna 1950 perustamasta kiuasvalmistajasta on sukupolvien saatossa kasvanut kansainvälisesti tunnettu brändi, jonka teknologisesti edistyksellisiä tuotteita viedään jo yli 80 maahan. Kiukaiden lisäksi yhtiö kehittää ja valmistaa kokonaisia saunoja, saunasisustuksia sekä höyry- ja infrapunasaunoja tarvikkeineen. Markkinajohtaja Harvia on lukuisilla markkinoilla toimialansa tunnetuin brändi. Harvia-ryhmän liikevaihto oli vuonna 2017 noin 60 miljoonaa euroa. Harviassa työskentelee 365 Sauna- ja spa-alan ammattilaista Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Kiinassa , Hong Kongissa ja Romaniassa.  Yhtiön pääkonttori ja maailman suurin kiuastehdas sijaitsevat Muuramessa, Keski-Suomessa.