Henkilöarviointiassistentteja

Henkilöarviointiassistentit toimivat yrityksessämme tärkeässä asiakaspalvelutehtävässä, jossa päävastuualueena on henkilöarviointipäivän käytännön koordinointi ja toteuttaminen. Työtehtäviin sisältyy mm. arviointipäivän käytännön organisointia kuten aikataulutusta, tehtävien ohjeistamista ja pisteyttämistä sekä vuorovaikutustilanteiden, ryhmä- ja simulaatiotilanteiden havainnointia. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä koko tiimin kanssa antaen oman, tärkeän panoksesi ydinliiketoimintaamme henkilöarvioinneissa.

Tehtävässä menestyminen vaatii aiempaa asiakaspalvelukokemusta, palvelullista asennetta, oma-aloitteisuutta, erinomaisia organisointitaitoja sekä tarkkuutta työtehtävissä. Toivomme sinulta myös joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Muu kielitaito on eduksi.

Etsimme tehtävään toimialasta kiinnostuneita, opintojensa alku- tai keskivaiheessa olevia opiskelijoita, jotka ovat opinnoissaan perehtyneet joko pää- tai sivuaineenaan psykologiaan, henkilöstöhallintoon tai kasvatustieteisiin.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäistä vastuunottoa vaativan osa-aikaisen työn osana palveluhenkistä ja reipasotteista tiimiä. Työ on sovitettavissa opintoihin, mutta useimmiten aikataulut selviävät lyhyellä varoitusajalla, joten tiiviin opiskelun kanssa työtä on haastava yhteensovittaa. Tuntimäärät vaihtelevat, useimmiten arviointipäiviä on 1-3 viikoittain. Tehtävään sisältyy myös satunnaista matkustamista kotimaassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla: asiakkuuspäällikkö Annukka Toivanen p. 040 767 2700 (to 13.2. klo 9-11, pe 14.2. klo 9-11 ja ma 17.2. klo 9-11) ja aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 (pe 14.2. klo 9-10 ja ke 19.2. klo 8-10.

Hakemuksesi ja CV:si pyydämme lähettämään mahdollisimman pian, viimeistään 23.2.2020 osoitteessa www.personnel.fi.

Haku päättyi

23.02.2020

Työsuhde

osa-aikainen

Työn laatu

osa-aikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: Eezy Personnel Oy

Eezy Personnel

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.personnel.fi Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. www.eezygroup.fi