Henkilöarviointiassistentti

Tahtoisitko oman alan töihin opintojen ohelle? Oletko kiinnostunut työ- ja organisaatiopsykologiaan tai HR-alaan liittyvästä työstä, jossa pääsee kohtaamaan ja havainnoimaan erilaisia ihmisiä sekä oppimaan psykologisista arviointimenetelmistä? Motivoiko sinua mahdollisuus työskennellä valtakunnallisessa, lämminhenkisessä konsulttiyrityksessä, jonka palveluilla on laaja vaikuttavuus satoihin organisaatioihin?

Etsimme joukkoomme Personnelin Helsingin toimistolle 1–3

HENKILÖARVIOINTIASSISTENTTIA

Jos se tulisit olemaan sinä, voisi työpäiväsi kuulostaa seuraavalta.

Saapuessasi Personnelin toimistolle Kamppiin huikkaat moikat kollegallesi, toiselle henkilöarviointiassistentille, jonka kanssa olette tänään yhdessä työvuorossa. Assistenttitiimissämme on hyvä henki ja työtilanteen salliessa voidaan usein puhua muustakin kuin työasioista. Käytte päivän haastatteluaikataulut läpi paikalle saapuvan konsultin kanssa ja rupattelette hetken aikaa yhdessä. Meillä Personnelilla kaikki työntekijät ovat tittelistä riippumatta tärkeä osa välitöntä ja tasa-arvoista työyhteisöämme.

Henkilöarviointiassistenttina työpäivääsi kuuluu henkilöarvioinnissa olevien henkilöiden arviointipäivän koordinoinnista ja asiakaspalvelusta vastaaminen. Pitelet lankoja käsissäsi organisoiden päivän aikataulut, ohjeistat ja pisteität arviointimenetelmät ja hoidat päivän mittaan arviointipäivään kuuluvia rutiinitehtäviä. Osallistut arviointiin havainnoimalla ja raportoimalla hakijoiden toimintaa ryhmätehtävässä ja simulaatiotehtävissä. Assistenttina pääset myös kehittämään assistenttitiimin työtä ja prosessia – kehitysintoisessa tiimissämme kaikkien ideoita kuunnellaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä konsulttiemme kanssa ja edesautat omalla työpanoksellasi ydinliiketoimintaamme henkilöarvioinnissa.

Palvelullisen ja myönteisen asenteesi, erinomaisten yhteistyövalmiuksiesi ja mahdollisen aiemman asiakaspalvelukokemuksesi avulla teet ehdokkaiden arviointikokemuksesta mukavan ja toimit konsulttien apuna. Saat henkilöarviointipäivän sujumaan jouhevasti ja laadukkaasti hyvän organisointikykysi ja tarkan työskentelyotteesi avulla. Personnelilla assistenttitiimiin luotetaan ja assistenteille annetaan paljon vastuuta, jonka vuoksi tarvitset kykyä tarttua oma-aloitteisesti toimeen ja hoitamaan tehtäviä itsenäisesti. Toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, joita työssä riittää. Suhtaudut kuitenkin rutiiniluontoisempiinkin tehtäviin avoimesti ymmärtäen niiden arvon kokonaisuuden kannalta. Pystyt työskentelemään sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Psykologian pääaineopinnoista on hyötyä, mutta hyvä pohja on myös esimerkiksi aikuiskasvatuksen, sosiaalipsykologian tai sosiologian pääaineopinnot. Meille ei ole väliä oletko vasta aloittanut opintosi vai opiskellut jo pidempään, kunhan sinulta löytyy can do -asennetta ja omaat edellä mainitut ominaisuudet.

Työvuoroja sinulla on yhdestä kolmeen viikossa. Työvuorot koordinoidaan assistenttitiimin kesken, joten työ on sovitettavissa joustavasti yhteen opintojen kanssa. Toivomme sinun pääsevän aloittamaan työt perehdytyksen merkeissä heinäkuussa tai sopimuksen mukaan sinulle sopivana ajankohtana.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään ti 21.5. Personnelin internetsivujen kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöarviointiassistentti Hanna Partanen (p. 040 822 5804) pe 10.5. klo 10–15 ja ke 15.5. klo 10–15, sekä psykologikonsultti Elina Koljonen (p. 050 340 9778) sinulle sopivana ajankohtana.

Haku päättyi

21.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

osa-aikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Personnel Development Oyj