Henkilöarviointiassistentti

Etsimme nyt uudelle OULUN toimistollemme

HENKILÖARVIOINTIASSISTENTTEJA

 

Henkilöarviointiassistentit toimivat yrityksessämme tärkeässä asiakaspalvelutehtävässä, jossa päävastuualueena on henkilöarviointipäivän käytännön koordinointi ja toteuttaminen. Työtehtäviin sisältyy mm. arviointipäivän organisointia kuten aikataulutusta, tehtävien ohjeistamista ja pisteittämistä sekä vuorovaikutustilanteiden, ryhmä- ja simulaatiotehtävien havainnointia. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä assistenttitiimin ja henkilöstökonsulttien kanssa antaen oman, tärkeän panoksesi ydinliiketoimintaamme henkilöarvioinneissa.

 

Arvostamme aiempaa asiakaspalvelukokemusta ja odotamme henkilöarviointiassistenteiltamme palvelullista asennetta, erinomaisia organisointitaitoja sekä tarkkuuta työtehtävissä. Toivomme sinulta joustavuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pystyt työskentelemään sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi, muu kielitaito on eduksi.

 

Etsimme tehtävään toimialasta kiinnostuneita yliopisto-opiskelijoita, jotka ovat opinnoissaan perehtyneet pää- tai sivuaineenaan psykologiaan, sosiaalipsykologiaan, henkilöstöhallintoon tai kasvatustieteisiin. Voit olla vasta aloittanut opintosi tai opiskellut jo pidempään, kunhan sinulla on asenne kohdallaan ja omaat edellä mainitut ominaisuudet. Tarjoamme monipuolisen ja itsenäistä vastuunottoa vaativan osa-aikaisen työn osana reipasotteista ja aikaansaavaa tiimiä. Työ on sovitettavissa joustavasti opintoihin, tuntimäärät vaihtelevat viikoittain työmäärän ja tekijän oman tilanteen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Perehdytämme tehtävään henkilöarviointiassistenttiemme ja toimintaa ohjaavan rekrytointiassistentin toimesta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiassistentti Jenni Kemppainen, p. 050 330 1430. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 27.10.2019 web-sivujemme kautta: www.personnel.fi -> Avoimet työpaikat. Ethän jätä hakemista viime tippaan, haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Haku päättyi

27.10.2019

Työn laatu

Osa-aikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Oulu

logo: Personnel Group

Personnel Group on VMP-konserniin kuuluva suomalainen, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimiva rekrytointeihin ja henkilöarviointeihin sekä organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys, joka on toiminut jo vuodesta 1985. Asiantuntijamme ovat sekä kokeneita liiketoiminnan osaajia että laillistettuja psykologeja ja asiakaskuntamme koostuu niin yrityssektorin kuin julkishallinnon toimijoista, joiden kanssa olemme saavuttaneet kestäviä kumppanuuksia. Tarjoamme palvelujamme valtakunnallisesti. Panostamme toiminnassamme korkeaan laatuun ja noudatamme Suomen Psykologiliiton hyvän henkilöarvioinnin toimintaperiaatteita.