Henkilöstöasiantuntija

Elenia Oy hakee HR-tiimiin Tampereelle

Henkilöstöasiantuntijaa

Elenia Oy:n HR-tiimi vastaa konsernin henkilöstöstrategian mukaisista HR-toiminnoista ja niiden kehittämisestä sekä ostettujen HR-palveluiden koordinoinnista.

Etsimme Henkilöstöasiantuntijaa vastaamaan henkilöstön osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista ja HRD-toimintojen sekä yrityskulttuurin kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat myös rekrytointi, työnantajamielikuvaan liittyvät asiat sekä oppilaitosyhteistyö samoin kuin esimiesten tukeminen näissä asioissa. Osallistut omalta osaltasi Elenian henkilöstöstrategian ja vastuullisuusohjelman toteutukseen ja raportointiin. Sinulla on myös aktiivinen rooli henkilöstöviestinnässä. Raportoit suoraan Elenia Oy:n henkilöstöjohtajalle.

Olet HRD-ammattilainen, jolla on soveltuva koulutustausta ja riittävästi kokemusta HR:n eri osa-alueilta tai sinulla on useamman vuoden esimiestausta. Olet innostava, aloitteellinen ja itseohjautuva. Olet parhaimmillasi vuorovaikutuksessa ja erilaisten kehityshankkeiden parissa.

Arvostamme kokemusta Mepco-HRM järjestelmäkokonaisuudesta ja ulkoistettuun palkanlaskentaan liittyvistä menettelyistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Elenia Oy, henkilöstöjohtaja Marianne Kihlman 4.-5.11.2019, puh. 0400 333 102. Muina aikoina Personnel Group, henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen, puh. (03) 3138 0488.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 17.11.2019 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.

Haku päättyi

17.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Elenia Oy

Elenia-konsernin muodostavat sähkönjakelupalveluita tarjoava Elenia Oy ja sen tytäryhtiöt Elenia Palvelut Oy ja Elenia Finance Oyj. Elenia Oy on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö, joka huolehtii sähkönsiirrosta 430 000 asiakkaalle sadan kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Elenia Palvelut Oy on energia-alan palvelutuottaja, joka tarjoaa asiakaspalvelua ja rakennuttamispalveluita sähköverkko-, kaukolämpö- ja maakaasu- sekä sähkönmyyntiliiketoimintaan. Yhteensä konsernissa työskentelee 270 henkilöä.

Visiomme on olla vastuullisin energiapalveluiden ja -markkinoiden uudistaja ja tukipilareinamme toimivat arvomme asiakasta lähellä, vastuullinen kumppani, yhdessä aikaansaaminen ja rohkeus uudistua. Elenia on savuton ja päihteetön työpaikka.