Henkilöstöjohtaja

Teleste hakee nyt

 

Henkilöstöjohtajaa / Head of People and Development

 

Henkilöstöjohtajana vastaat Telesten People-strategian toimeenpanosta ja kehittymisestä. Osana Telesten johtoryhmää tuet kollegoitasi henkilöstöasioissa ja olet keskeisessä roolissa Telesten yrityskulttuurin ja työhyvinvoinnin vaalimisessa ja kehittämisessä. Tärkeänä osana tätä työtä on johtamisen ja esimiestyön kehittämisen mahdollistaminen. Yhdessä muun johtoryhmän ja HR-tiimin kanssa varmistat johtamisen laadun Telestessä. Olet avainroolissa strategian toteuttamista tukevan osaamisen kehittämisessä.Vastaat sujuvien ja arvojen mukaisten HR-prosessien toimivuudesta sekä globaalista työntekijäviestinnästä ja työnantajamielikuvasta. Johdat Telesten kansainvälistä HR-tiimiä ja Telesten European Works Council-ryhmän yhteistyötä.

 

Odotamme Sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvaa kokemusta nykyaikaisen HR/People-agendan suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä siihen liittyvästä johtamisesta. Arvostamme halua perehtyä syvällisesti Telesten liiketoimintaan, organisaatioon ja kulttuuriin. Sinulla on intohimoa johtamisen ja organisaation kehittämiseen. Osaat kommunikoida taitavasti monimuotoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä.

 

Teleste tarjoaa Sinulle monipuolisen HR-johdon roolin arvojohdetussa, kehittyvässä ja kansainvälisessä teknologiayrityksessä. Tehtävä on uusi ja mahdollistaa vaikuttamisen Telesten menestykseen oman osaamisesi kautta ja tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen organisaatiomme henkilöstön ja johdon kanssa.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 14.1. 2019 mennessä. Tiedusteluihin vastaa Personnelin seniorikonsultti Ville Valtonen, puh. 040 582 8838. Varmimmin tavoitettavissa 20.12. klo 12-13, 28.12. klo 12-13, 2.1. klo 12-13 ja 8.1. klo 13-14.

Haku päättyi

14.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Littoinen (Kaarina)

logo: Teleste Oyj

Teleste Oyj on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka integroitu tuote- ja palvelutarjonta auttaa rakentamaan ja ylläpitämään verkottuneempaa yhteiskuntaa. Ratkaisumme tuovat televisio- ja laajakaistapalvelut kotiisi, takaavat turvallisuutesi julkisilla paikoilla ja opastavat sinua joukkoliikenteen käytössä.

Innovatiivisuutemme ja vankka kokemuksemme on tehnyt meistä johtavan kansainvälisen laajakaista-, turvallisuus- ja informaatioteknologioita sekä niihin liittyviä palveluja tarjoavan yrityksen. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme maailmanlaajuisen toimipiste- ja kumppaniverkostomme avulla.  

Vuonna 2017 Telesten liikevaihto oli 235 miljoonaa euroa, ja yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 1400 henkilöä. Yhtiön pääkonttori on Kaarinassa ja valtaosa tuotekehityksestä ja tuotannosta on keskitetty Turun talousalueelle, yhtiöllä on toimipisteitä 20 maassa. Telesten osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.