Henkilöstöjohtaja

Haemme Hämeenlinnaan

HENKILÖSTÖJOHTAJAA

Kaipaamme joukkoomme henkilöstöalan rohkeaa ammattilaista, jolla on kykyä muuntaa kansainvälisen liiketoiminnan tarpeet ihmisiä ja osaamista koskeviksi ratkaisu- ja toimintamalleiksi ja viedä ne käytäntöön yhdessä organisaatiomme kanssa.

Toimit strategisena business partnerina liiketoiminnalle. Tehtäväsi ytimessä ovat henkilöstömme suorituskyvyn, hyvinvoinnin ja osaamisen kehittäminen niin, että ne mahdollistavat liiketoiminnan tavoitteiden ja strategian toteutumisen. Vastaat henkilöstön strategisesta suunnittelusta ja rekrytoinneista, Talent Managementistä sekä esimies- ja johtamistyön tukemisesta ja kehittämisestä.

Palkitsemisen, työterveyden ja työturvallisuuden sekä yhteistoiminnan kehittäminen ovat vahvasti agendallasi.  Vastaat henkilöstöprosessien toimivuudesta liiketoiminnassa ja varmistat, että HR-palvelut tukevat liiketoimintaa myös kansainvälisissä operaatioissa.

Olet innostava esimies liiketoimintasi HR-tiimille. Esimiehesi on liiketoimintajohtaja ja matriisissa raportoit Patrian CHRO:lle aktiivisesti osallistuen konsernin henkilöstöjohtamisen kehittämiseen.

Tehtävässä menestymisen kannalta aiempi kokemus henkilöstöjohtamisen tehtävistä ja laaja-alainen ammatillinen osaaminen sekä HRM- että HRD-alueilla on välttämätöntä. Sinulla on kykyä johtaa tiimiä ja halua kehittää sen osaamista ja toimintatapaa. Saadaksesi muutokset tapahtumaan, sinulta vaaditaan erinomaisia koordinointi-, vaikuttamis-, neuvottelu- sekä fasilitointitaitoja. Kommunikoit sujuvasti sekä englanniksi että suomeksi.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Toivottavasti onnistuimme herättämään mielenkiintosi! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.3.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Kaisa-Maria Kokkonen, 044 588 6109.

Haku päättyi

17.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Hämeenlinna

logo: Patria Land Systems Oy

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.