Henkilöstöpäällikkö

Nykyisen henkilöstöpäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme DB Santasalolle Jyväskylään 

Henkilöstöpäällikköä 

Tärkein tehtäväsi on tukea organisaation ja esimiesten työtä. Vastuullesi kuuluvat ammatillisen osaamisen varmistaminen, rekrytointi ja perehdytys, palkka- ja työsuhdeasiat, yhteistoiminta-asiat, henkilöstön työhyvinvoinnin edistäminen sekä sisäinen viestintä. Henkilöstöprosessien ja käytänteiden ylläpitäminen ja kehittäminen kuuluvat olennaisesti tehtäväkuvaan. Toimit yhteistyössä paikallisten esimiesten sekä konsernin henkilöstöhallinnon kanssa, joka sijaitsee konsernin pääkonttorissa Huddersfieldissa, Englannissa. Sisäisen tiedottamisen osalta teet yhteistyötä konserniviestinnän kanssa. Toimit pienen HR-tiimin esimiehenä ja raportoit DB Santasalo Suomen maajohtajalle.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta henkilöstöhallinnon ja -kehittämisen tehtävistä. Toivomme sinulta strategista ajattelukykyä, paineensietokykyä ja hyviä neuvottelutaitoja. Viet asioita pitkäjänteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin uskoen yhteistyön voimaan. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mieluiten AMK- tai ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito. Sinulla on kokemusta esimiestyöstä, työehtosopimuksista sekä erilaisista muutosprojekteista. Tunnet myös tuotannolliseen toimintaan liittyviä henkilöstötyön haasteita. Tässä tehtävässä myös muut osaamisalueet, kuten esimerkiksi markkinointi, Lean-osaaminen tai liiketoiminnan kehittäminen, luetaan eduksi. Luonteeltasi olet positiivinen ja kehittämismyönteinen sekä valmis oppimaan uutta ja panostamaan ammattitaitosi kehittämiseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Managing Director Pekka Leskinen p 0400 976 698, 12.8 klo 10-12 ja 15.8 klo 9-11 sekä Manager, Human Resources Kaisa Åhman p. 050 596 7736, 15.8 klo 10 – 12 ja 16.8. klo 14 – 16. Rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa Personnel Groupin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 25.8.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Haku päättyi

25.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: DB Santasalo

DB Santasalo on johtava teollisuusvaihdevalmistaja. Liiketoimintamme on globaalia ja kansainvälinen yhteistyö päivittäistä. Konsernin liikevaihto on reilut 200 miljoonaa euroa ja työntekijöitä reilut 1000 ympäri maailmaa. DB Santasalo Suomen liikevaihto on reilut 50 miljoonaa euroa ja työntekijöitä noin 170. Suomen toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Oulussa ja Torniossa.