Henkilöstöpäällikkö – HR Manager

Teleste hakee nyt

Henkilöstöpäällikköä / HR Manager

Toimenkuvasi muodostuu Telesten HR-mallin mukaisesti kahdesta keskeisestä HR-vastuualueesta: Network Products -liiketoimintayksikön Business HR -roolista sekä Country HR -roolista, jossa vastaat Telesten Suomen organisaation työsuhdeasioista.

Country HR -roolissa vastaat Telestellä Suomen työsuhdeasioiden ajantasaisesta soveltamista, kehittämisestä ja työoikeudellisesta tuesta. Suunnittelet, kehität ja toteutat aktiivista yhteistyötä henkilöstön edustajien kanssa. Vastaat myös työkykyjohtamisen kokonaisuuden kehittämisestä yhteistyössä työterveyshuollon ja työeläkeyhtiön kanssa.

Business HR -roolissa tuet Networks Products -liiketoimintayksikön johtoa ja esimiehiä keskeisten HR-prosessien toteuttamisessa: suorituksen johtaminen, osaamisen kehittäminen ja palkitseminen. Varmistat henkilöstöön liittyvän liittyvän raportoinnin oikeellisuuden ja seuraat HR:n KPI-mittareiden kehittymistä Network Products -yksikössä. Vastaat myös liiketoimintayksikön HR-tuesta maissa, joissa ei ole erillistä henkilöstöhallintoa.

Odotamme Sinulta monipuolista kokemusta HR-tehtävistä. Tunnet työsuhdeasiat ja olet tottunut rakentamaan pitkäjänteistä yhteistyötä henkilöstön edustajien kanssa. Sinulla on kokemusta ja näkemystä työkykyjohtamisesta.  Haluat paneutua liiketoimintayksikön tavoitteisiin ja tarpeisiin henkilöstön kehittämisen ja henkilöstöhallinnon näkökulmasta.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Työskentelyotteesi on innostava ja energinen ja koet luontevaksi johdonmukaisen Telesten arvojen mukaisen toiminnan kaikissa tilanteissa.

Teleste tarjoaa Sinulle monipuolisen HR-tehtävän ja erinomaiset edellytykset osaamisesi kehittämiseen arvojohdetussa, kehittyvässä ja kansainvälisessä teknologiayrityksessä. Työskentelet yhdessä kokeneiden ja kannustavien kollegoiden kanssa, osana Suomen HR-tiimiä ja laajempaa kansainvälistä Telesten HR-verkostoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si 14.2. 2019 mennessä. Tiedusteluihin vastaa Personnelin seniorikonsultti Ville Valtonen, 040 582 8838, varmimmin ti 5.2. klo 17-18, to 7.2. klo 8-9 ja ma 11.2. klo 8-9.

 

Haku päättyi

14.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Littoinen (Kaarina)

Toimiala

informaatioteknologia

logo: Teleste Oyj

Teleste Oyj on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka integroitu tuote- ja palvelutarjonta auttaa rakentamaan ja ylläpitämään verkottuneempaa yhteiskuntaa. Ratkaisumme tuovat televisio- ja laajakaistapalvelut kotiisi, takaavat turvallisuutesi julkisilla paikoilla ja opastavat sinua joukkoliikenteen käytössä.

Innovatiivisuutemme ja vankka kokemuksemme on tehnyt meistä johtavan kansainvälisen laajakaista-, turvallisuus- ja informaatioteknologioita sekä niihin liittyviä palveluja tarjoavan yrityksen. Palvelemme asiakkaitamme  maailmanlaajuisen toimipiste- ja kumppaniverkostomme avulla.

Vuonna 2017 Telesten liikevaihto oli 235 miljoonaa euroa, ja yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 1400 henkilöä. Yhtiön pääkonttori on Kaarinassa ja valtaosa tuotekehityksestä ja tuotannosta on keskitetty Turun talousalueelle, yhtiöllä on toimipisteitä 20 maassa. Telesten osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.