Hoitotarvikeasiantuntija

Tuomi Logistiikka hakee hoitotarvikeasiantuntijaa.

Hoitotarvikeasiantuntijana työskentelet hankintapalveluissa ja toimit tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja kunta-asiakkaidemme kanssa selvittämällä asiakastarpeita, neuvomalla hoitotarvikevalinnoissa ja osallistumalla asiakkaiden julkisten hankintojen kilpailutuksiin. Huolehdit toimittajayhteistyön sujuvuudesta ja olet kartalla oman tuotekenttäsi markkinatilanteesta.

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on useamman vuoden työkokemus terveydenhuollon alalta sekä laaja tuntemus eri hoitotarvikkeista. Voit olla myös toiminut hoitotarvikkeiden myynti-, osto- tai edustustehtävissä. Arvostamme kokemusta leikkaussalityöskentelystä. Englannin kielen taito on työn kannalta ehdoton, sillä tuoteinformaatio on usein englanninkielistä. Julkisten hankintojen prosessituntemus on eduksi työssäsi. Sinulla on myös kyky omaksua uusia järjestelmiä ja omaat hyvät ICT-taidot, sillä työssä painottuu näyttöpäätetyöskentely.

Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja ratkaisuihin työn ollessa luonteeltaan hyvin itsenäistä. Nautit haasteista ja ammattitaitosi sekä työsi kehittämisestä. Hoitotarvikeasiantuntijana pystyt työskentelemään ajoittain myös hektisessä työympäristössä ja säilyttämään ystävällisen sävyn tiukissakin tilanteissa, sillä työ sisältää paljon konsultointia ja neuvontaa puhelimitse.

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 22.4. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 15 hankintaesimies Leila Tuurala p. 040 774 1531 sekä hankintapäällikkö Mika Ojanen p. 050 365 1810.

Haku päättyi

22.04.2018

Työsuhde

vakituinen

Työn laatu

kokopäiväinen

Työ alkaa

sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Tuomi Logistiikka Oy

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Hankinnan- ja logistiikan asiantuntijuudella luomme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme. Tuomi Logistiikalla työskentelee jo yli 200 henkilöä ja liikevaihtomme on 95 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa www.tuomilogistiikka.fi.