HoReCa-myynnin moniosaaja

Liiketoimintamme kehittyessä etsimme Sastamalaan

HoReCa-myynnin moniosaajaa

Tehtävässä tulet vastaamaan operatiivisesta myynnistä ja toiminnan ohjaamisesta myyntipäällikkömme alaisuudessa pääasiassa HoReCa-asiakkaillemme. Teet aktiivisesti puhelinmyyntiä sekä vastaat mm. operatiivisesta yhteistyöstä logistiikkatoimintojen ja asiakkaan välillä. Olet osa HoReCa-tuotekehitysryhmää, lanseeraat tuotteitamme asiakaskontaktien, messujen ja muiden tapahtumien kautta yhdessä HoReCa-tiimin kanssa. Saat tekemiseesi olemassa olevan vankan asiakaspohjan, jota pääset omalla osaamisellasi viemään eteenpäin myyntipäällikön tuella.

Tehtävässä menestyäksesi Sinulla on:

  • Tehtävään soveltuva kaupallinen tai elintarvikealan koulutus
  • Kokemusta elintarvikealan myyntitehtävistä tai myyntitehtävistä HoReCa-sektorin asiakkaille
  • Kykyä ymmärtää, miten oman brändin tuotteita myydään tuloksellisesti asiakkaille
  • Vahvat vuorovaikutustaidot
  • Ongelmien ratkaisukykyä
  • It-osaaminen: Word, Excel, Powerpoint sekä mielellään kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä

Sinun on helppo hahmottaa kokonaisuuksia ja toimia asiakassuhteiden kehittäjänä ja ylläpitäjänä. Henkilönä olet oma-aloitteinen, kehityshaluinen ja tuloshakuinen. Olet ulospäin suuntautunut, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja toimit asiakaslähtöisesti.

Meillä pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa laadukkaiden, oman alansa johtavien tuotteiden parissa. Pääset katsomaan tulevaisuuteen ja vaikuttamaan yrityksen kehitykseen. Tulet olemaan avainasemassa vaikuttamassa Kalaneuvoksen menestystarinaan sekä kehittymään elintarvikealan huippuosaajaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kokonaisvastuullisen tehtävän, jossa on paljon kehityspotentiaalia sekä mahdollisuus kasvaa ammatillisesti.

Kiinnostuitko? Vakuuta meidät hakemuksellasi. Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää osoitteessa: www.personnel.fi viimeistään 21.1.2019.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla:

Kalaneuvos Oy Teemu Viitanen 044 545 6023 tai

Personnel Group Oy Johanna Ahola 0400 739 308

Haku päättyi

21.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Sastamala

logo: Kalaneuvos Oy

Kalaneuvos Oy on Suomen suurin kala-alan toimija ja edelläkävijä aloillaan kalanjalostus, kalan tukkukauppa, maahantuonti ja vienti sekä kalankasvatus. Kalaneuvoksen kotimaan myynti perustuu vahvaan PT-, teollisuus-, tukku- ja HoReCa-osaamiseen. Olemme valmistaneet korkealaatuisia kalatuotteita jo yli 40 vuoden ajan ja panostamme raaka-aineiden laadun lisäksi vahvasti mm. edistyksellisiin tuotantomenetelmiin sekä henkilöstömme hyvinvointiin.

Sastamalan yksikkömme liikevaihto ylitti vuonna 2018 70 miljoonaa euroa ja työllistää noin 110 henkilöä. Kalaneuvos Oy on aloittanut yli 20 milj. euron tehdaslaajennuksen Sastamalassa tarkoituksenaan kasvattaa entisestään kotimaan myyntiä asiantuntijaroolissa sekä myös vientiä. Kalaneuvos-tuotemerkkimme alta löytyy laaja valikoima maukkaita kalatuotteita. Lisätietoja: kalaneuvos.fi