Huoltoasentaja

Haemme kasvavaan joukkoomme vakituiseen tehtävään ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä

HUOLTOASENTAJAA Keski- ja Pohjois-Suomeen

 

Tehtäviisi kuuluu ilmankuivaajien, -kostuttimien ja lämmöntalteenottokiekkojen ylläpito-, huolto- ja asennustoimenpiteet. Päivittäinen työ sisältää sähköisten ja mekaanisten vikojen etsintää sekä korjaavien toimenpiteiden suorittamista. Ilmankuivaajien asennustöiden lisäksi vastaat laitteiden käyntiinajosta ja asiakkaiden käyttökoulutuksista. Teet työtä pääsääntöisesti itsenäisesti, mutta myös yhdessä mukavien työkavereiden kanssa.

Toivomme sinulta sähkö- tai automaatioasentajan peruskoulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta esimerkiksi kunnossapidon sähkötöistä. Olet asiakaspalvelulähtöinen, vastuullinen, itsenäinen ja organisoit mielelläsi omaa työtäsi. Suomen kielen lisäksi pärjäät englannin kielellä sekä kirjallisesti että suullisesti, muu kielitaito eduksi. Tehtävä edellyttää olemassa olevaa B-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen työn kasvavassa ja alalla tunnetussa vakavaraisessa yrityksessä. Tarjoamme hyvät edut ja joustavan työn mukavassa työilmapiirissä. Saat arvokasta työkokemusta ja pääset oppimaan uutta hyvin vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa. Lisäksi saat käyttöösi huoltoauton, kaikki tarvittavat työvälineet ja kokeneen tiimin tuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.30-16 välillä.

Työtäsi teet kotoa käsin vaihtelevasti ympäri Keski- ja Pohjois-Suomea, sijaintipaikkasi voi olla esimerkiksi Oulu-Kokkola-Kajaani seudulla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 17.11. osoitteessa www.personnel.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Personnelin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Hannu Suojala, p. 0400-423 279. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Personnel Groupin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi.

Haku päättyi

17.11.2019

Työsuhde

vakituinen

Työn laatu

kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Keski- ja Pohjois-Suomi

logo: Munters

Carl Munters keksi kuivausroottorin yli 60 vuotta sitten, josta lähtien Munters on ollut absorptiokuivauksen markkinajohtaja maailmassa. Toimintaa on yli 30 maassa. Henkilöstöä on noin 3400 eri puolilla maailmaa, mikä takaa ensiluokkaisen kumppanuuden kaikkialla.

Suomessa olemme toimineet 1960-luvun lopulta lähtien. Tarjoamme energiatehokasta sisäilman olosuhteiden hallintaa Suomen tärkeimmille teollisuuden haaroille. Meillä on vankka jalansija elintarvike-, lääke-, energia- ja puolustusteollisuuden toimittajana. Kosteus voi haitata tuotteiden laatua tuotannon, käsittelyn ja varastoinnin aikana. Munters ilmankuivaus- ja kostutus järjestelmät pitävät kosteuden halutulla tasolla energiatehokkaasti ja luotettavasti. Kaikkiin toimittamiimme laitteisiin tarjoamme huolto- ja varaosapalvelua, joka on tärkeä osa palvelukonseptiamme. www.munters.com/fi/