Huoltoasentaja

Munters hakee nyt uutta

Huoltoasentajaa

pääkaupunkiseudulle, osaksi palvelutiimiä.

 Huoltoasentajanamme (kaupallinen/teollinen LVI) toimit vahvasti asiakasrajapinnassa: matkustat noin 75% työajastasi asiakasyrityksissämme Etelä-Suomen alueella tunnistamassa vikoja sekä korjaamassa ja huoltamassa ilmankuivaajia,-kostuttimia ja lämmöntalteenottolaitteita. Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan globaalissa yrityksessä, jossa panostetaan vastuullisuuteen, kestävään kehitykseen ja työntekijöiden ammatilliseen kasvuun.

Roolisi tulee sisältämään muun muassa:

  • Palvelu- ja asiakastukea asiakkaiden luona
  • Teknisen tuen tarjoamista ja parhaan ratkaisun hakemista yhdessä asiakkaan kanssa
  • Laitteiden mekaanisten ja sähköisten vikojen diagnosointia ja korjaamista
  • Asiakkaiden kouluttamista Muntersin laitteisiin
  • Teknistä raportointia
  • Muntersin laitteiden myynnin edistämistä ja laitteisiin liittyvien palvelujen tarjoamista

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Toivomme sinulta:

  • Vähintään 3 vuoden kokemusta kaupallisen tai teollisen ilmastointi-alan parista
  • Sähköasentajan tai automatiikka-asentajan pätevyyttä
  • Kokemus LVI-jäähdytysjärjestelmistä eduksi
  • Vahvoja viantunnistus- ja diagnosointikykyjä

Kykenet viemään onnistuneesti läpi ilmankuivaajien, ilmankostuttimien ja ilmastointikoneiden, käynnityksiä ja huoltoja, edistäen asiakastyytyväisyyttä. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja olet liiketoimintalähtöinen. Kommunikoit asiakkaiden kanssa ammatilliseen ja palvelulliseen tyyliin niin suomeksi kuin englanniksikin. Hyvien yhteistyötaitojesi myötä sinun on helppo tehdä läheistä yhteistyötä niin myynti-, palvelu- ja hallinto-osastojenkin kanssa, edistäen hyvää tiimihenkeä. Lisäksi suhtaudut kunnianhimoisesti uuden oppimiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen sekä työskentelet huolellisesti ja analyyttisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta esimieheltäsi, Huoltopäällikkö Hannu Suojalalta +358 400 423279.

Teemme tässä rekrytoinnissa yhteistyötä Personnelin kanssa. Lisätietoja rekrytointiprosessista voit kysellä henkilöstökonsultti Elina Koljoselta, +358 50 340 9778 / elina.koljonen@personnel.fi.

 

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 3.2.2019.

Haku päättyi

03.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

logo: Munters

Muntersista

Munters on maailmanlaajuinen energiatehokkaiden ilmankäsittelyratkaisujen toimittaja ja ensiluokkainen kumppani. Muntersin laitteet luovat elintarvike-, lääke- ja muilla aloilla toimivien asiakkaidemme sekä tietojenkäsittelykeskusten sisäilmastosta juuri oikeanlaisen. Munters on näyttänyt ilmankäsittelylle suuntaa vuodesta 1955 alkaen. Valmistamme ja myymme tuotteitamme nykyään 30 eri maassa noin  3 800 työntekijän voimin.  Muntersilla liikevaihto on noin 7 miljardia Ruotsin kruunua vuodessa.